SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MIAMI

Monica Niculescu merge mai departe la Miami

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 19 martie 2018 17:45

Monica Niculescu (30 de ani, 70 WTA) s-a calificat în ultimul tur al calificărilor de la Miami, după victoria categorică în fața nemțoaicei de pe poziția 150, Antonia Lottner.

  • Turneul Premier Mandatory de la Miami se va disputa în perioada 19 martie - 1 aprilie. 

Monica Niculescu a avut emoții doar două game-uri. Românca a servit impecabil, fără a-i acorda adversarei vreo șansă de break în cele 81 de minute petrecute pe teren. Lottner a fost vizibil încurcată de forehand-ul slice al lui Niculescu și a cedat categoric, scor 4-6, 0-6.

A fost a 3-a înfruntare directă între cele două, Monica Niculescu ieșind triumfătoare de fiecare dată.

Monica Niculescu este principala favorită a calificărilor de la Miami și va juca în ultimul tur împotriva câștigătoarei dintre Olivia Rogowska și Yanina Wickmayer.

programul româncelor la miami

Simona Halep va avea primul tur liber, iar în turul secund urmează să se dueleze cu învingătoarea partidei dintre Veronica Cepede Royg și o altă jucătoarea venită din calificări. În turul III, Halep ar putea da peste poloneza Agnieszka Radwanska, în timp ce Madison Keys și Anastasija Sevastova sunt la orizont în optimi.

Sorana Cîrstea este favorită 32 la Miami, astfel că va beneficia de primul tur liber. În turul secund, va juca cu învingătoarea meciului dintre Su-Wei Hsieh și o jucătoare venită din calificări, în timp ce în turul III ar putea da peste Karolina Pliksova.

Mihaela Buzărnescu debutează la Miami contra belgiencei Kirsten Flipkens, iar în turul secund ar putea da peste deținătoarea titlului, Johanna Konta.

Irina Begu va evolua în primul tur împotriva unei jucătoare din calificări. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează