SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS

Monica Niculescu nu a putut mai mult! A pierdut în faţa unui fost număr 1 WTA!

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 02 octombrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 02 octombrie 2012 11:16

Chiar dacă anul trecut a ajuns pînă în semifinale la Beijing, de această dată Monica Niculescu a fost învinsă categoric încă din turul al doilea, 2-6 1-6, în mai puţin de 75 de minute.

Nu a pierdut în faţa oricui, ci chiar împotriva Jelenei Jankovici, în prezent locul 26 şi fost lider mondial în 2008. Totuşi, pentru calificarea în această fază a competiţiei, Niculescu va primi 80 de puncte WTA, dar şi aproape 22.000 de dolari din partea organizatorilor.

La Beijing, singura jucătoare română rămasă în competiţie la simplu este Sorana Cîrstea, care va juca împotriva rusoaicei Maria Şarapova, tot în turul secund, mîine dimineaţă.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
whiteredarad
whiteredarad  •  02 Octombrie 2012, 13:11

Nu e dezastru ca Monica a pierdut,e rau ca a piedut luind numai 3 ghemuri in 2 seturi,adica un pic rusinos.Si Halep a pierdut la Shrapova- 7-5.7-5,dar a jucat, a vrut.Aici este punctul prost al tenismenilor romani. O victorie ii anesteziaza,rar si greu pot continua a doua zi. Pacat!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează