SPORTURI  »  TENIS  »  WTA WUHAN

Monica Niculescu s-a calificat pe tabloul principal de simplu de la Wuhan

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 septembrie 2017 16:10

Monica Niculescu (56 WTA) este a treia româncă de pe tabloul principal de simplu de la Wuhan, alături de Simona Halep și Sorana Cîrstea, după ce a trecut de calificări.

În ultima rundă a calificărilor, românca a învins-o pe chinezoiaca Fangzhou Liu (156 WTA) în trei seturi, 2-6, 6-1, 6-0, la capătul unui meci care a durat o oră și 42 de minute.

Niculescu va juca în primul tur de pe tabloul principal împotriva lui Kiki Bertens (29 WTA), pe care a mai întâlnit-o de trei ori până acum în circuit. Românca s-a impus în primele două întâlniri, la Poitiers în 2015 și la Luxembourg în 2016, dar a pierdut meciul jucat anul acesta la Roma, în trei seturi, 6-2, 2-6, 1-6.

Sorana Cîrstea (52 WTA) va juca împotriva lui Yafang Wang (147), deținătoarea unui wild card, în timp ce Simona Halep, favorita a doua, va concura direct în turul al doilea, unde o va întâlni pe învingătoarea partidei dintre Daria Kasatkina (32 WTA) și Alison Riske (49 WTA).

În proba de dublu, Niculescu va face pereche cu Simona Halep, iar cele două le vor înfrunta în primul tur pe Sorana Cîrstea și Jelena Ostapenko (detalii AICI).

Turneul WTA de la Wuhan se desfășoară în perioada 24 septembrie - 30 septembrie și este încadrat la categoria Premier 5, cu premii totale în valoare de peste 2 milioane de dolari.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează