SPORTURI  »  TENIS  »  CALIFICARE

Monica Niculescu şi Elena Bogdan, în sferturi la Petange

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 iulie 2010 00:00

Monica Niculescu şi Elena Bogdan s-au calificat în sferturile de finală ale turneului ITF de la Petange (Luxemburg), turneu dotat cu premii în valoare totală de 100.000 de dolari.

Monica Niculescu, cap de serie numărul trei, a învins-o în turul doi, cu scorul de 6-2, 4-6, 6-0, pe sportiva italiană Anna-Giulia Remondina. În faza următoare, românca o va întîlni pe Eva Birnerova, din Cehia. 

Cea de-a doua reprezentantă a României,  Elena Bogdan, a profitat de abandonul Rominei Oprandi (Italia), cap de serie numărul doi. În sferturi, urmează să joace cu Daria Kustova, din Belarus. 

Tot în turul doi a evoluat Irina-Camelia Begu, care a fost învinsă, cu scorul de 7-5, 7-6 (7/5), de principala favorită, Kristina Barrois (Germania). 

La dublu, Monica Niculescu/Sharon Fichman (România/Canada), cap de serie numărul unu, s-a calificat în semifinale, trecînd în sferturi de cuplul Hana Birnerova/Ekaterina Bişkova (Cehia/Rusia), scor 6-1, 6-2. 
          

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează