SPORTURI  »  TENIS  »  JOCURILE OLIMPICE

România a rămas fără reprezentante în competiția de tenis! Niculescu și Olaru, eliminate dramatic

Monica Niculescu (33 de ani) și Raluca Olaru (32 de ani) le întâlnesc pe australiencele Ellen Perez (25 de ani) și Samantha Stosur (37 de ani) în optimile de finală ale probei de dublu feminin de la Jocurile Olimpice.
Monica Niculescu (33 de ani) și Raluca Olaru (32 de ani) le întâlnesc pe australiencele Ellen Perez (25 de ani) și Samantha Stosur (37 de ani) în optimile de finală ale probei de dublu feminin de la Jocurile Olimpice.

Articol de GSP - Publicat luni, 26 iulie 2021 12:58 / Actualizat luni, 26 iulie 2021 12:59

Monica Niculescu (33 de ani) și Raluca Olaru (32 de ani) au fost învinse de Ellen Perez (25 de ani) și Samantha Stosur (37 de ani), scor 6-7(3), 5-7, în turul 2 al probei de dublu feminin de la Jocurile Olimpice. 

România a rămas fără reprezentante în competiția de tenis de la Jocurile Olimpice. Monica Niculescu și Raluca Olaru aveau un culoar favorabil spre semifinale. Au intrat motivate pe teren și s-au desprins rapid la 5-1. Au urmat momente de nervozitate în direcția arbitrului de scaun și 7 mingi de set ratate. Australiencele au împins actul inaugural în tie-break, unde au fost dominante. 

Niculescu și Olaru, eliminate de la Jocurile Olimpice

Și setul secund a fost un adevărat carusel. Niculescu și Olaru au condus cu 5-4, moment în care au reapărut erorile. Românele s-au agătțat de fiecare șansă, au salvat 3 mingi de meci, dar insuficient. 

Raluca Olaru și povestea de la Rio

Raluca Olaru, care reprezintă România alături de Monica Niculescu în proba de dublu, a istorisit pe Instagram cât de importantă este prezența la Jocurile Olimpice. 

Atât de recunoscătoare și fericită să fiu la Tokyo! Vreau să împart o poveste cu voi... la Jocurile Olimpice de la Rio din 2016, eu și Andreea Mitu am fost destul de norocoase să intrăm pe tablou, nu ne așteptam. Dar s-au retras multe echipe, așa că până la urmă ne-am calificat și am jucat acolo. Am fost foarte fericită, dar recunosc că am simțit că nu a fost 100% pe merit.

Apoi, înainte să plecăm din Satul Olimpic de la Rio, am trecut pe la magazinul de suveniruri și am cumpărat un magnet cu Tokyo 2020. Pe care l-am pus acasă pe frigider, special ca să îl văd mereu și să mă motiveze să fac tot ce depinde de mine să mă calific la următoarele Jocuri Olimpice. 5 ani mai târziu, iată-mă aici! Și de data asta, simt că merit pe deplin”, a scris Raluca.

Citește și alte știri din tenis: 

FOTO Gabriela Ruse, învinsă în finala turneului de la Palermo! Momente dramatice pentru româncă, din cauza epuizării

Daniil Medvedev, furios pe organizatori la Jocurile Olimpice: „E o glumă!” » Rusul s-a dezbrăcat pe teren

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
viomarmi22
viomarmi22  •  26 Iulie 2021, 20:48

Olaru a fost atât de slabă încât a reușit s-o dispere și pe Niculescu ! Să nu înveți până la vârsta asta că o minge se lovește cu racheta din săritură de pe picioare ca să imprimi viteză și să lovești cu forța brațului lansat, nu meriți să faci parte dintr-o echipă de dublu feminin și sper ca Niculescu să-și găsească o parteneră care măcar știe să servească cât de cât din săritură, că Olaru are impresia că joacă la dublu cu fetele de grădiniță !

cirus11
cirus11  •  26 Iulie 2021, 12:46
Postat de ciorba_de_burta pe 26 Iulie 2021, 11:56

tu glumesti sau lipesti pantofi cu prenandez ?

Am postat la 5-1 pt noi

dakesis
dakesis  •  26 Iulie 2021, 12:44

rar mi-a fost dat sa vad un meci atat de slab. Romancele nu au serva, australiencele o dau mai mult in balarii. Se trag in jos reciproc.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează