SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS

Scandal pe teren la turneul de la Monte Carlo: „Nu o băga pe prietena mea la mijloc!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 aprilie 2021 13:53 / Actualizat miercuri, 14 aprilie 2021 14:18

Spaniolul Pablo Carreno Busta l-a învins în turul I al turneului Masters 1000 de la Monte Carlo pe italianul Stefano Travaglia, la capătul unui meci tensionat.

Ibericul de 29 de ani (12 ATP)  a câștigat în minimum de seturi contra italianului de 29 de ani (locul 67), scor 7-5, 7-6 (4). În timpul meciului a avut loc o ceartă între cei doi jucători.

În game-ul șapte din setul secund, la 40-40 și 4-3 pentru Travaglia, cei doi jucători au avut o dispută lângă fileu din cauza intervențiilor din tribună. 

Travaglia l-a arătat cu degetul pe antrenorul lui Carreno Busta pentru că aplaudă înainte ca ibericul să câștige punctul, iar spaniolul a replicat imediat și a acuzat faptul ca iubita italianului spunea „da” în mijlocul schimburilor.

„Nu o băga pe iubita mea la mijloc! Ai grijă cu ce spui. Ea spune «da» când câștig eu punctul! Antrenorul tău a aplaudat în timpul punctului. E vorba de altceva”, a fost replica lui Travaglia, pe un ton dur.

Arbitrul a fost nevoit să intervină pentru a-i calma pe cei doi și pentru ca meciul să se reia.

VIDEO Hănescu își dorește meciuri mai scurte: „Dacă ar fi după mine, aș face 2 din 3 seturi și la bărbați”

Citește mai multe știri din tenis: 

Simona Halep, prima reacție după decizia privind Roland Garros: „Mie îmi place!”

Numărul 2 mondial, depistat pozitiv cu COVID-19, se retrage de la Monte Carlo » Participarea lui Rafa Nadal, sub semnul întrebării

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează