SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA ROMA

Motive de îngrijorare pentru Simona Halep: "Cred că sînt puțin departe de acest lucru"

Articol de - Publicat duminica, 10 mai 2015 15:24

Simona Halep se antrenează în aceste zile pentru turneul de la Roma, care se va desfășura între 11 și 17 mai. Românca va juca în turul 2 cu învingătoarea dintre Varvara Lepchenko și Alison Riske. În sezonul precedent Halep a ajuns pînă în optimile de finală la Roma.

"Sînt mulțumită de cariera mea din acest moment pentru că la Indian Wells și Miami am jucat foarte bine, am cîștigat multe meciuri. Sînt foarte fericită, dar am și niște probleme pentru că am pierdut devreme la Madrid. Mă simt bine, dar trebuie să muncesc și mai mult, sa lupt mai mult în timpul meciurilor și cred că sînt puțin departe de felul în care ar trebui să joc meciurile importante"

...despre amenințările cu moartea: "E normal, nu vreau să comentez, e bine că acum totul e în regulă".

...despre adaptarea pe zgură: "În acest moment nu mă simt foarte bine pentru ca nu am avut multe meciuri. inca mai am nevoie de partide pt a-mik atinge cel mai inalt nivel. imi place zgura, imi place la roma, am avut rezultate foarte bune aici. nu simt nici un fel de presiune ca sunt numarul 2, am mai fost, incerc doar sa ma focusez pe ce se intimpla in teren si sa muncesc tot mai mult.

...despre Roma: "Îmi place mult la Roma, mîncarea în special. Aici am început să joc un tenis bun. De aici am început să urc în clasament. Încerc să mă concentrez pe meciuri. Toate jucătoarele evoluează bine. Vom avea meciuri grele". 

Playtech: BREAKING: Ce a descoperit Marian Vanghelie în telefonul Oanei Mizil. E motivul pentru care a bătut-o


Comentarii (4)
1581870215401957
Andronic Popovici  •  11 Mai 2015, 09:56

Simo, vorbeste cu prietena ta Petra ,ea nu are nici-o presiune , ai vazut presupun cum a desfintat-o pe Serena ,Petra e mult mai calma si ia jocul asa cum este ,nu cum ar vrea sa fie tot timpul.

1008248835860112
Florin Andru  •  11 Mai 2015, 03:52

Incerci sa te "focusezi"? Neologism cu sinonim de concentrare? Poate ar trebui in schimb sa incerci sa te "fockusezi"

kurisuchian
kurisuchian  •  10 Mai 2015, 16:28

Vorba lui Ilie Moromete: Pe ce te bazezi?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează