SPORTURI  »  TENIS  »  ANTRENOR

Mutare surpriză a lui Djokovici » Cu ce antrenor ar urma să colaboreze din 2017

FOTO: Guliver / Getty Images
FOTO: Guliver / Getty Images

Articol de GSP - Publicat marti, 13 decembrie 2016 23:30

După ce în urmă cu două săptămâni a anunțat încheierea colaborării cu Boris Becker, Novak Djokovici s-a reorientat repede și și-a găsit un nou antrenor.

Presa din Serbia speculează că succesorul lui Boris Becker va fi Nenad Zimonjici, compatriotul lui Djokovici, cel care a câștigat trei titluri de Mare Șlem la dublu de-a lungul carierei. 

Zimonjici are 40 ani și este încă activ în circuitul de dublu din ATP. Acesta este clasat în prezent pe locul 61 mondial, dar cea mai bună clasare a fost ocuparea primului loc mondial la dublu, în 2008.

Cei doi au relație strânsă de prietenie, făcând pereche la Jocurile Olimpice de la Rio, unde au fost eliminaţi în turul 2.

După aproape trei ani de dominație totală în circuit, sârbul a fost detronat la finalul acestui sezon de Andy Murray, cel care a devenit în premieră lider mondial. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează