SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA MADRID

MUTUA MADRID OPEN. VIDEO Thriller la Madrid » Una dintre marile favorite s-a calificat cu greu în turul III la Madrid! Poate da peste Simona Halep în semifinale

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 mai 2018 09:03

Iberica Garbine Muguruza, locul 3, s-a calificat cu emoții în turul III al turnelui de la Madrid, învnigând-o greu pe croata Dona Vekic, locul 50 WTA, scor 2-6, 6-4, 6-1.

Meciul a durat două ore și a fost unul greu pentru favorita fanilor. Muguruza a început slab partida și a fost condusă cu 3-0, pierzându-și de două ori serviciul. Garbine a recuperat un break, dar la 2-4 și-a cedat încă o dată serviciul și Vekic s-a distanțat decisiv, câștigând setul.

În setul doi, tot Vekic a făcut primul break, conducând cu 3-2. Muguruza a reveni imediat, la 5-4 a mai câștigat o dată pe serviciul adversarei și a trimis meciul în decisiv. În setul trei, Muguruza a început furtunos. A făcut două break-uri și și-a asigurat calificarea.

În optimi, Muguruza joacă împotriva rusoaicei Daria Kasatkina, locul 14 WTA, care a trecut de Sorana Cîrstea. Simona Halep și Garbine Muguruza se pot întâlni în semifinalele turneului de la Madrid.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
wishmaster
wishmaster  •  09 Mai 2018, 12:09
Postat de Ion Popescu pe 09 Mai 2018, 11:36

@iprescu. Parca ai fi dusmanul Romaniei, pe langa faptul ca este un mare mitocan !

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

347655969058390
Ion Popescu  •  09 Mai 2018, 11:36

@iprescu. Parca ai fi dusmanul Romaniei, pe langa faptul ca este un mare mitocan !

1prezescu
1prezescu  •  09 Mai 2018, 10:30

A fost o calificare...nu a fost nici mai usoara nici mai grea decat calificarile lui Halep din acest an. Revedeti cu ce jucatoare sa chinuit machedoanca in acest an si trageti concluzia.In aprecieri trebuie si un pic de bun simti si obiectivitate !!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close