SPORTURI  »  TENIS  »  ATP INDIAN WELLS

Nadal: "Nu mă gîndesc la Novak, ci la mine"

Nadal la unul dintre antrenamentele de la Indian Wells Foto: Reuters
Nadal la unul dintre antrenamentele de la Indian Wells Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 martie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 09 martie 2012 13:46

Rafael Nadal a spus într-o conferinţă de presă la Indian Wells că este concentrat doar pe ce are de făcut pentru a-şi îmbunătăţi jocul şi nu pe ce face Novak Djokovici. Numărul 2 mondial a pierdut ultimele şapte întîlniri cu sîrbul, cea mai recentă fiind finala de la Australian Open.

"Mereu spun acelaşi lucru, vreau să evoluez pentru mine, nu pentru a-l învinge pe Novak, pe Roger. Încerc să dau totul al antrenamente pentru a-mi creşte jocul şi pentru a fi cel mai bun jucător în fiecare an. Dacă acest lucru e suficient pentru a-l învinge pe Novak, fantastic, dacă nu, eu o să mă antrenez în continuare. Îmi duc atenţia spre ce am eu de făcut", a subliniat Rafael Nadal.

Chiar şi cu ultimele şapte partide pierdute în faţa lui Djokovici, Nadal conduce în bilanţul întîlnirilor directe cu 16-14. "Nu mă obsedează nici un jucător.Nu vreau să-mi iau revanşa în faţa nimănui. Accept foarte bine înfrîngerile, la fel cum accept şi victoriile. M-am întors foarte bucuros din Australia de felul în care am jucat în unele momente ale finalei. Nu sînt mulţumit de setul al doilea şi al treilea, dar sînt mulţumit de acea partidă. În general, a fost un turneu pozitiv", a spus Nadal.

Spaniolul va debuta pe tabloul de simplu de la Indian Wells în turul al doilea împotriva învingătorului din partida Leonardo Mayer-Alejandro Falla.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
fetitepebani.ro
fetitepebani.ro  •  09 Martie 2012, 13:43

sper sa ramana novak pe primul loc pana se retrage din activitate :) sarbul chiar o merita

Vezi toate comentariile (1)
Comentează