SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS

Nadal s-a retras de la Halle: "Este regretabil că nu va veni" » Spaniolul explică motivele care l-au determinat să nu participe

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 iunie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 08 iunie 2013 16:40

Tenismanul spaniol Rafael Nadal a renunţat la participarea la turneul ATP de la Halle, care va începe luni, au anunţat organizatorii germani.

"Este regretabil că Rafael nu va veni. Îi înţeleg decizia şi ştiu că a fost dificilă, însă sănătatea unui jucător este cea mai importantă", a declarat directorul turneului, Ralf Webber, conform Mediafax, după ce Nadal a anunţat că nu va participa.

Rafael Nadal, care va juca duminică finala turneului de la Roland Garros, a declarat că ultimele luni au fost foarte dificile pentru el. "Ultimele luni au fost foarte grele, la fel şi primele tururi de la Roland Garros. Joc cu David Ferrer mîine, în finală, astfel că nu pot să pregătesc mai bine turneul de la Halle", a explicat sportivul.

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează