SPORTURI  »  TENIS  »  DECLARAŢII

Nadia Comăneci îl susține pe Năstase, după scandalul din Fed Cup: "Ilie e Ilie. Toată România îl iubeşte"

Articol de GSP - Publicat luni, 24 aprilie 2017 17:54

Atacat din toate părţile după scandalul creat în confruntarea din FED Cup dintre România şi Marea Britanie, Ilie Năstase a fost apărat chiar de Nadia Comăneci, un alt sportiv legendar al ţării.

În opinia fostei gimnaste, Năstase trebuie să accepte sancţiunile venite din partea ITF, dar gesturile lui sunt scuzabile.

"Bineînţeles că Ilie e responsabil pentru ce scoate pe gură. Cred că e important ca în sport să menţii un nivel de respect şi un comportament bun.

Va trebui să ia ca atare consecinţele, dar va supravieţui indiferent ce se va întâmpla. Lumea face greşeli. Toată lumea din România îl iubeşte pe Ilie, pentru că el e Ilie", a declarat Nadia Comăneci, conform Telegraph.

Ilie Năstase a fost în mijlocul unui scandal de proporţii sâmbăta trecută, în timpul confruntării dintre România şi Marea Britanie, din FED Cup

Românul a jignit o jurnalistă britanică, dar şi pe jucătoarea Johanna Konta şi pe căpitanul nejucător al britanicelor, Anne Keothavong. A fost suspendat provizoriu de ITF.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
209053579476222
Marinela Crestin  •  24 Aprilie 2017, 22:47

Pai asta nici armata n-a facut-o dar apare ca papagalul in costul de general ca si amiralul Coco Dumitrescu dupa revolutie.N-a fost serios in sport si nici in afaceri ca daca nu-l tragea Tiriac dupa el era muritor de foame.

titiduru22
titiduru22  •  24 Aprilie 2017, 22:12
Postat de haideusicfr pe 24 Aprilie 2017, 20:23

Eu unul nu-l "iubesc " pe Nastase! Si poate nu sunt singurul!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

haideusicfr
haideusicfr  •  24 Aprilie 2017, 20:27

Nadia e foarte iubita si respectata la Montreal.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează