SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MIAMI

Naomi Osaka are mentalitatea corectă: "Pe ele două am reușit să le bat, urmează Serena!"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 19 martie 2018 20:57

Naomi Osaka (20 de ani, WTA), câștigătoarea turneului de la Indian Wells, i-a pus gând rău Serenei Williams, pe care o va înfrunta în primul tur de la Miami. 

  • Turneul Premier Mandatory de la Miami se va disputa în perioada 19 martie - 1 aprilie. 

Naomi Osaka a reușit un turneu fantastic la Indian Wells. A început cu o victorie concludentă împotriva Mariei Sharapova și a eliminat-o pe liderul mondial,  Simona Halep, scor 6-3, 6-0 (vezi detalii AICI). Înainte să o învingă pe româncă, a mai trecut și de Agnieszka Radwanska și Karolina Pliskova, iar în finala a triumfat contra Dariei Kasatkina.

"Îmi este mai ușor sa joc împotriva jucătoarelor importante deoarece știu că trebuie să rămân concentrată tot timpul. Nu-ți permiți nicio clipă să pierzi puncte ușoare cu ele. 

Întotdeauna mi-am dorit să le înving pe Venus, Sharapova sau Serena. Pe primele două am reușit, acum urmează Serena", a declarat Osaka pentru Tennis World USA.

PROGRAMUL ROMÂNCELOR LA MIAMI

Simona Halep va avea primul tur liber, iar în turul secund urmează să se dueleze cu învingătoarea partidei dintre Veronica Cepede Royg și o altă jucătoarea venită din calificări. În turul III, Halep ar putea da peste poloneza Agnieszka Radwanska, în timp ce Madison Keys și Anastasija Sevastova sunt la orizont în optimi.

Sorana Cîrstea este favorită 32 la Miami, astfel că va beneficia de primul tur liber. În turul secund, va juca cu învingătoarea meciului dintre Su-Wei Hsieh și o jucătoare venită din calificări, în timp ce în turul III ar putea da peste Karolina Pliksova.

Mihaela Buzărnescu debutează la Miami contra belgiencei Kirsten Flipkens, iar în turul secund ar putea da peste deținătoarea titlului, Johanna Konta.

Irina Begu va evolua în primul tur împotriva unei jucătoare din calificări. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
sexilian
sexilian  •  20 Martie 2018, 14:58

DUPA EA CELE TREI MERITA ATENTIE SPORITA,ALO BRE,UITI NAMBER ONE din toata lumea si mondiala,ti-ai pus in cap ziarul de impachetari,vezi tu pe dracu..........

bulletproof
bulletproof  •  20 Martie 2018, 14:27

De ce-ai pus-o pe Daria, între ghilimele ? Nu ţi-a placut, cumva, reclama cu Always ?

ray51
ray51  •  20 Martie 2018, 10:03

"Întotdeauna mi-am dorit să le înving pe Venus, Sharapova sau Serena." - unde-i Simona? Naomi, nu blasfemia!...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează