SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

Naomi Osaka, eliminată de la Indian Wells de Belinda Bencic » Ce se întâmplă cu poziția de număr 1 mondial

Belinda Bencic a eliminat-o pe Naomi Osaka, foto: reuters +1   FOTO
Belinda Bencic a eliminat-o pe Naomi Osaka, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 martie 2019 10:30

Elvețianca Belinda Bencic, număr 23 WTA, 22 de ani, a învins-o fără drept de apel pe japoneza Naomi Osaka, liderul WTA, 21 de ani, scor 6-3, 6-1, și a trecut în turul al IV-lea de la Indian Wells.

„E numărul 1 mondial și a câștigat aproape totul în ultimele luni. Am jucat foarte bine și sunt mulțumită de mine. Am servit chiar bine. Primul set a fost foarte bun și am încercat să mențin ritmul și în al doilea. A fost mai mult vânt, dar din punct de vedere al tacticii, am fost foarte solidă”, a explicat Bencic.

Bencic are 5-0 împotriva jucătoarelor de top 10 din acest an. Elvețianca s-a impus la Dubai, acolo unde a trecut de nume precum Simona Halep, Petra Kvitova sau Elina Svitolina, și are o serie de 11 victorii, informează siteul WTA. Bencic va juca mai departe împotriva cehoaicei Karolina Pliskova, care a trecut în 3 seturi de Anett Kontaveit, 7-6 (0), 4-6, 6-2.

În ciuda înfrângerii, Osaka își va păstra poziția de lider mondial până la Miami Open (Premier Mandatory, 18-31 martie).

„Sincer, de obicei, când pierd la scoruri de genul acesta, sunt supărată. Dar nu e cazul acum, fiindcă am făcut tot ce am putut, având în vedere la ce standard jucam. Am încercat să rămân optimistă de-a lungul meciului. E o jucătoare incredibilă, nu am avut ce face în asemenea situație”, a explicat Osaka la final. Japoneza a cedat de 5 ori pe propriul serviciu de-a lungul meciului.

Simona Halep (nr 2 mondial) și Petra Kvitova (nr 3 mondial) au fost și ele eliminate de la turneul din California.

Rezumatul meciului Naomi Osaka - Belinda Bencic

Citește și:

VIDEO+FOTO // Simona a clacat după eliminarea de la Indian Wells: „Am plâns după mult timp”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
merace
merace  •  14 Martie 2019, 20:38
Postat de Sabin Ellak pe 13 Martie 2019, 14:51

Kvitova este nr. 2 iar Halep nr. 3 !! Osaka ramane nr. 1,si mult timp va sta in fata lui Halep!!

Esti student la scoala de profeti, cand faci afirmatii ferme despre ce va fi?! Sau doar te dai mare ca esti sigur pe tine si, daca profetiile tale nu se implinesc, te prefaci ca ai uitat ce-ai zis?! :D hahaha

1593446974248145
Mircea Cristescu  •  14 Martie 2019, 02:16

Cine e Benfica? Ia zi-mi,doare prostia?

103179470776675
Sabin Ellak  •  13 Martie 2019, 14:51

Kvitova este nr. 2 iar Halep nr. 3 !! Osaka ramane nr. 1,si mult timp va sta in fata lui Halep!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează