SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

NAOMI OSAKA - PETRA KVITOVA // VIDEO+FOTO Osaka în lacrimi! Japoneza a început să plângă după ce a ratat TREI MINGI DE MECI și a pierdut setul secund

FOTO: Twitter +3   FOTO
FOTO: Twitter

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 ianuarie 2019 12:34

NAOMI OSAKA - PETRA KVITOVA // Finala feminină de la Australian Open, câștigată în trei seturi de Naomi Osaka în fața Petrei Kvitova, scor 7-6 (2), 5-7, 6-4, a fost dominat de câteva răsturnări spectaculoase de situație.

Osaka a condus cu 5-3 și 40-0 în setul secund, dar japoneza a ratat incredibil trei mingi de set pe serviciul adversarei, toate salvate într-o manieră entuziasmantă de Kvitova. Deși la un moment dat părea complet dispărută din joc, Kvitova și-a redresat treptat jocul și a profitat și de căderea psihică din jocul japonezei. 

Nipona a fost complet distrusă după pierderea setului secund, iar televiziunile au surpins-o pe Osaka în lacrimi, în dialogul pe care l-a avut cu arbitra partidei pentru a-i cere permisiunea să meargă la vestiare!

Totul a mers împotriva japonezei în setul secund. La 5-5, Osaka a solicitat challenge la o minge la limită. Reluarea oferită  de hawk-eye-ului a bulversat-o complet pe Osaka, iar imaginile sunt extrem de sugestive: 

Vezi și: NAOMI OSAKA - PETRA KVITOVA // FOTO + VIDEO Dramatism la superlativ în finala de la Australian Open! Naomi Osaka a învins-o pe Kvitova după un meci de senzație și e noul număr 1 din WTA!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează