SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

NAOMI OSAKA - PETRA KVITOVA // VIDEO Punctul turneului? Schimb INTENS între Kvitova și Osaka în finala de la Australian Open: mingea a lovit banda fileului de 3 ori!

Naomi Osaka - Petra Kvitova // FOTO: Reuters
Naomi Osaka - Petra Kvitova // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 ianuarie 2019 11:26

Naomi Osaka (21 de ani, 4 WTA) a învins-o pe Petra Kvitova (28 de ani, 6 WTA) în finala de la Australian Open, scor 7-6 (2), 5-7, 6-4. 

Cel mai spectaculos schimb de mingi a avut loc în primul set, câștigat de Osaka la tie-break, 7-6. Punctul s-a petrecut la scorul de 5-5, pe serviciul japonezei Naomi Osaka. Deși a condus cu 40-0, game-ul niponei s-a complicat după ce Kvitova și-a adjudecat două puncte consecutiv. 

Unul dintre ele a fost extrem de spectaculos și a fost câștigat de Petra Kvitova după un schimb uluitor de 18 lovituri, care a ținut cu sufletul la gură miile de spectatori de pe Arena Rod Laver. 

Cehoaica a hăituit-o pe Osaka cu lovituri extrem de agresive de pe ambele părți ale terenului, însă japoneza a stat excelent în defensivă și a scos tot! Pe parcursul punctului, mingea a lovit de nu mai puțin de trei ori banda fileului, armă cu care Kvitova și-a adjudecat până la urmă punctul. 

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează