SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Naomi Osaka, victorie REMARCABILĂ cu Victoria Azarenka! A pierdut primul set, dar a revenit ULUITOR iar (VIDEO + FOTO)

Naomi Osaka - Victoria Azarenka // FOTO: Guliver/Getty Images +10   FOTO
Naomi Osaka - Victoria Azarenka // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 30 mai 2019 12:42

Naomi Osaka (21 de ani, 1 WTA) a pierdut primul set cu bielorusa Victoria Azarenka (29 de ani, 43 WTA), dar s-a calificat în turul 3 de la Roland Garros, după o revenire remarcabilă în celelalte părți, 4-6, 7-5, 6-3.

A fost un meci imprevizibil, în care liderul mondial a părut că își pierde iarăși ritmul de joc pe zgura de la Roland Garros. Osaka a fost dominată de Azarenka, 4-6, dar a pornit revenirea și a disputat unele dintre cele mai frumoase puncte din acest turneu contra celebrei bieloruse.

Un moment psihologic a avut loc în setul 3, atunci când Osaka a câștigat primul game după o luptă de 17 minute! A urmat o ploaie de forehanduri puternice și japoneza s-a distanțat la 5-1. Azarenka a întors până la 3, dar s-a recunoscut învinsă, 6-3. 

Naomi Osaka și Victoria Azarenka se mai întâlniseră de două ori în circuit, scorul devenind acum 2-1 pentru japoneză.

 

Osaka a fost la un pas de eliminare și în turul precedent, când a revenit incredibil în partida cu slovaca Anna Karolina Schmieldova, când s-a impus cu 0-6, 7-6, 6-1.

Naomi Osaka este câștigătoarea ultimelor două turnee de Grand Slam, US Open 2018 și Australian Open 2019. Anul trecut, Osaka a pierdut în primul tur la Roland Garros, turneu câștigat de Simona Halep.

naomi osaka victoria azarenka 3 +11 FOTO

Vezi și: VIDEO Naomi Osaka, despre jocul haotic din turul I: „Nu sunt o persoană logică, dar vă explic”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
207057136931234
Sorin Andronachi  •  31 Mai 2019, 07:31

Naomi Osaka e super o sa reziste mult timp.....bravo Naomi....

dinamo100
dinamo100  •  30 Mai 2019, 16:40

Azarenka era o jucatore de locul 1 inainte de accidentare. Mare pacat de ea!

adi67
adi67  •  30 Mai 2019, 15:32
Postat de adi67 pe 30 Mai 2019, 15:13

Pacat . Asta nu era meci de turul 2 . Pacat si pt Sorana , dar cariera ei este la apus . Ramanem cu Simona , care are cel mai favorabil culoar posibil de cand joaca in GS-uri , Tecau , in revenire si Raluca , pt care ma bucur sincer . Strange bani ca o albinuta , si ea spre sfarsit de cariera . Sper sa avanseze cat mai mult la ambele sectiuni de dublu si , de ce nu , sa castige un trofeu .

Ar mai fi si Copil , dar la dublu este "mai mediocru" decat la simplu . Ca o observatie , suntem zero la nivel de juniori , adica la sperante pentru viitor . Rezultatul firesc al activitatii FRT , profitoarea unui (ultimul) contingent de exceptie in sportul romanesc . A fost odata o finala romaneasca la Paris . Jianu joaca un mare turneu la Bacau , iar fete nu avem .

Vezi toate comentariile (11)
Comentează