SPORTURI  »  TENIS  »  ROMÂNIA - MAREA BRITANIE

Năstase a anunțat echipa României de Fed Cup » Pe ce jucătoare mizează în meciul cu Marea Britanie

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 aprilie 2017 13:13

Echipa de Fed Cup a României se pregătește pentru meciul cu Marea Britanie, din barajul pentru menținerea în Grupa Mondială II, din aprilie.

FRT a anunțat echipa României pentru duelul cu Marea Britanie. Astfel, căpitanul-nejucător Ilie Năstase a stabilit cele patru jucătoare pentru duelul de peste 10 zile.

Din echipa României vor face parte Simona Halep, locul 5 WTA, Irina Begu, locul 33 WTA, Monica Niculescu, locul 47 WTA, și Sorana Cîrstea, locul 61 WTA.

”Această întalnire de Fed Cup, dintre echipele României si Marii Britanii, este un important eveniment sportiv al
acestui început de an din România și ne bucurăm că jucăm la Mamaia, pe zgură. Mă bucur, de asemenea, că avem la dispoziție cea mai bună echipă, că fetele sunt sănătoase și pregătite să dea totul pe teren. Acesta este un meci pe care trebuie să-l câștigăm”Ilie Năstase potrivit site-ului FRT

Meciul România - Marea Britanie se joacă în weekendul 22 - 23 aprilie la Mamaia, pe zgură. Duelurile vor fi în direct pe TV Digi Sport și TV Dolce Sport și liveTEXT pe GSP.RO.

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (4)
timm
timm  •  14 Aprilie 2017, 09:21

Si Nastase e de decor. Au zis fetele ca nu o vor pe Tig si Nastase....

609724402513657
Emanuel Alexandru  •  12 Aprilie 2017, 16:58

Fratzica lasa-ne cu Niculescu aia cu tenisul ala expirat . O citesc toate adversarele , nu mai merge , nu incearca nimic nou , acealsi tenis execrabil care nu mai este o enigma pentru nimeni poate doar pentru Soarana ca ea este singura pe care a invins-o in ultimele 8 meciuri. Toti o criticati pe Simona , dar Simona e inca acolo si ramane acolo sus de ceva ani , cu bune si rele . Restul... vai de ele

tanasevictor
tanasevictor  •  12 Aprilie 2017, 15:32

Poza este facuta in februarie Singura aflata in tara este Simona Echipa va incepe pregatirea de marti Constanta trebuie sa reprezinte un nou inceput pentru echipa formata din fete cu multa experienta Succes ROMANIA !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează