SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS DE MASĂ

Naționala de cadete e în finala Europeanului de tenis de masă de la Cluj!

FOTO: Facebook @Federația Română de Tenis de Masă
FOTO: Facebook @Federația Română de Tenis de Masă

Articol de - Publicat miercuri, 18 iulie 2018 22:04

”Tricolorele” vor juca joi, contra Rusiei, pentru medaliile de aur la Campionatele Europene de tenis de masă pentru cadeți. România a învins în semifinale Franța, cu 3-0.

Reprezentativa de cadete a României în componența Elena Zaharia, Luciana Mitrofan, Irina Rus și Ioana Sîngeorzan, s-a calificat miercuri în finala Campionatului European care se dispută în aceste zile la Cluj-Napoca. Micile "tricolore" au trecut în semifinale cu 3-0, la general, de Franța. Elena Zaharia a învins-o cu 3-0 de Charlotte Lutz, Luciana Mitrofan a dispus cu 3-1 de Prithika Pavade, al treilea punct fiind reușit la dublu. Cuplul Mitrofan/Zaharia a dispus cu 3-2 de perechea Chloe Chomis/PrithikaPavade.

În "sferturi", România a învins tot cu 3-0 Polonia. În ultimul act, Rusia va fi adversara româncelor, după 3-0 cu Serbia în semifinale.

Doar bronz la junioare

"Naționala" de junioare a ratat, în schimb, calificarea în ultimul act, în întrecerea pe echipe. Andreea Dragoman, Tania Plăian și Andreea Hudușan au pierdut disputele cu adversarele din Rusia, după ce în "sferturi" trecuseră dramatic de serbia, 3-2, punctul decisiv fiind adus de Tania Plăian.

Cum finala mică nu se dispută, România și-a asigurat medalia de bronz.
Și "naționala" de juniori a României s-a oprit aseară, tot în semifinale. După ce au trecut de Belgia, în "sferturi", 3-1, "tricolorii" au cedat dramatic în fața Rusiei, 2-3. Rareș Șipoș a adus primul punct după 3-2 cu Vladimir Sidorenko, dar Lev Kațman a egalat situația învingându-l pe Cristian letea cu 3-1 la seturi. Rușii au trecut în avantaj după succesul lui Maksim Grebnev, 3-1 cu Dragoș Oprea. Cristian Pletea a trimis meciul în decisiv după 3-0 cu Sidorenko.

Decisivul a avut loc între Lev Kațman, cel mai bun jucător al rușilor, și Rareș Șipoș. Rusul a câștigat cu 3-0, tranșând seturile cu 11-9, 11-7, 12-10. 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează