SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIOANELOR

Nebunie la Istanbul » Maria Şarapova şi Serena Williams au reuşit să se califice în semifinale

Serena Williams descătuşîndu-se în timpul meciului // Foto: Guliver/GettyImages
Serena Williams descătuşîndu-se în timpul meciului // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat vineri, 26 octombrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 25 octombrie 2012 20:50

Două foste campioane, Serena Williams şi Maria Şarapova, şi-au asigurat locul în semifinale după meciuri de imensă intensitate.

Cea mai lungă zi a Turneului Campioanelor, miercuri, s-a încheiat la 1:50. Atunci, aproape epuizate după o dispută de 3 ore şi 12 minute, Maria Şarapova şi Agnieszka Radwanska dădeau mîna la fileu.

Rusoaica tocmai reuşise o victorie ce părea improbabilă la 7-5, 4-2 în favoarea polonezei, în condiţiile în care, cum spune chiar ea, "n-am jucat cel mai bun tenis al meu, dar am luptat pînă la capăt". A fost 5-7, 7-5, 7-5, multă tensiune şi o ploaie de break-uri. 11 în total. Cum avea victorie şi la Errani, Maria şi-a asigurat locul în semifinale.

Mai înainte fusese un meci, Azarenka-Kerber, de 3 ore şi 6 minute, dar în primul, după numai o oră şi 50 de minute, Serena Williams trecea de Na Li, adunînd şi ea al doilea succes. Ea avea să fie sigură de calificarea între primele 4 doar după ce Vika şi-a cîştigat meciul în trei seturi.

Atît Şarapova, cît şi Williams au cîştigat în trecut Turneul Campioanelor, rusoaica în 2004, iar americanca în 2001 şi 2009. Azi au loc ultimele meciuri din grupe, urmînd să se decidă şi celelalte două semifinaliste.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează