SPORTURI  »  TENIS  »  INDECENT

VIDEO&FOTO Nick Kyrgios, bad boy și în afara terenului! Imaginile care i-au scandalizat pe fanii tenisului: ce făcea cu iubita lui la Australian Open

Articol de GSP - Publicat joi, 19 ianuarie 2023 20:14 / Actualizat joi, 19 ianuarie 2023 20:37

Nick Kyrgios, 27 de ani, locul 21 ATP, a fost nevoit să se retragă de la Australian Open cu o zi înainte de startul turneului după ce a suferit o accidentare la genunchi.

Deși nu a mai putut concura pe teren, Kyrgios a fost prezent în tribunele de la Australian Open pentru a urmări celelalte meciuri, iar alături de el a fost și iubita Costeen Hatzi.

Nick Kyrgios și Costeen Hatzi. Foto: Instagram
Costeen Hatzi / Sursă foto: Instagram
+21 FOTO

Camerele i-au surprins, însă, pe cei doi într-un moment intim în timp ce se aflau pe un coridor din incinta complexului în care se dispută meciurile de la Australian Open.

VIDEO. Nick Kyrgios, cu mâinile pe bustul iubitei sale în public

Australianul a fost filmat în timp ce o cuprinde din spate pe iubita sa și îi strânge, apoi îi mângâie sânii, deși în jurul lor mai erau mulți oameni.

Filmarea cu ei a fost văzută live de mai mulți fani, care au reacționat scandalizați. „De ce face asta în mijlocul coridorului? De ce, măcar, mai este la turneu?”, a scris unul dintre fani. „Mi-aș fi dorit să nu văd asta”, a spus alt fan.

Kyrgios și Hatzi sunt împreună de peste un an. Ea este o vedetă pe rețelele de socializare din Sydney și e cu cinci ani mai mică decât jucătorul de tenis.

Costeen Hatzi / Sursă foto: Instagram
Nick Kyrgios și Costeen Hatzi. Foto: Instagram
Costeen Hatzi / Sursă foto: Instagram
+21 FOTO

Nick Kyrgios despre retragerea de la Australian Open: „Sunt devastat”

La conferința în care și-a anunțat retragerea de la Australian Open, tenismenul a declarat că se simte devastat de situație.

„Sunt devastat. E brutal. E turneul meu de casă, anul trecut am câștigat la dublu și jucam cel mai bun tenis din viața mea. Tot ce pot să fac e să dau totul pentru a reveni. Asta este viața, accidentările fac parte din sport”, a precizat Kyrgios.

El urmează să se opereze și va reveni, cel mai probabil, în martie, la Indian Wells.

Citește și alte știri din tenis:

La 8 minute de recordul all-time! » Murray și Kokkinakis au început meciul seara și l-au încheiat în zori: „N-avem voie să mergem la baie. E ridicol!”

Altă izbucnire! Djokovic a mers direct la arbitru și i-a cerut să-l dea afară din arenă: „E complet beat!” + noi emoții cu accidentarea la picior, Nole a primit tratament la vestiar

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
florinstanescu
florinstanescu  •  21 Ianuarie 2023, 13:48

Știre de trei lei și fanii sunt tot de trei lei. Adică un flăcău își îmbrățișează iubita și băieții sunt oripilați! Vai mama lor de amărâți!

maradona79
maradona79  •  20 Ianuarie 2023, 11:16

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

paolo12
paolo12  •  20 Ianuarie 2023, 05:07

Urmariti Break Point pe Netflix, ca sa descoperiți un Kyrgios așa cum nu va așteptați.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează