SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIA

Nick Kyrgios: „Când intri excitat pe teren, nu poți juca la maximum”

Nick Kyrgios, 26 de ani, foto: Instagram
Nick Kyrgios, 26 de ani, foto: Instagram

Articol de GSP - Publicat joi, 25 noiembrie 2021 09:37 / Actualizat joi, 25 noiembrie 2021 10:09

Australianul Nick Kyrgios, 26 de ani, a abordat un subiect mai sensibil: impactul relațiilor personale în sport.

  • Kyrgios, număr 92 ATP și unul dintre cei mai nonconformiști jucători de pe tabloul ATP, spune că „frustările sexuale” îi afectau evoluția la începutul carierei.
Gestul prin care noua iubită l-a lăsat mască pe De La Hoya: „Dragă Oscar, ai totul în viață. Nu pot să-ți dau nimic altceva... în afară de asta”
GEST EXTREM
Gestul prin care noua iubită l-a lăsat mască pe De La Hoya: „Dragă Oscar, ai totul în viață. Nu pot să-ți dau nimic altceva... în afară de asta”

Nick Kyrgios: „În sport sau la birou, dacă îți lipsește persoana iubită, îți afectează munca”

„Când am fost împreună cu prima prietenă, eram plecat câte 6 luni legate. Când ești plecat ca să concurezi, începi să duci dorul emoțional și fizic, iar totul se transformă într-o frustrare sexuală. Ajung pe teren și nu pot juca pentru că sunt puțin excitat, dacă înțelegeți ce vreau să spun. 

Nu contează dacă ești în sport sau la birou, dacă îți lipsește persoana iubită, îți afectează munca, buna-dispoziție, tot. Eram cel mai nesuferit când eram departe de iubită”, a explicat Nick Kyrgios

Nick Kyrgios nu a evoluat prea mult de la startul pandemiei, în 2020. Ultima relație a australianului a fost cu Chiara Passari, de care s-a despărțit lunile trecute. 

+5 FOTO
  • După ce s-a despărțit de jucătoarea rusoaică Anna Kalinskaya, Kyrgios fusese surprins în preajma lui Beatrice Bouchard, sora geamănă a lui Eugenie Bouchard. S-a speculat că cei doi ar avea o relație, ipoteză care nu s-a confirmat. 
  • În trecut, Kyrgios s-a aflat într-o relație și cu australianca Ajla Tomljanovic (27 de ani, 56 WTA), jucătoare care în prezent e partenera italianului Matteo Berrettini.

Citește și: 

Profesoară pentru fani » Simona Halep se alătură altor nume celebre care vor preda tenis online

Ce a înțeles China din scandalul Shuai Peng: „Încetați cu politizarea și exagerarea”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează