SPORTURI  »  TENIS  »  ATP

Nick Kyrgios, dezlănțuit în ultimul live pe Instagram » A băut 6 pahare de vin și s-a luat de rivali

Nick Kyrgios. Sursă foto: Instagram
Nick Kyrgios. Sursă foto: Instagram

Articol de GSP - Publicat luni, 18 mai 2020 07:09

Nick Kyrgios (25 de ani, 40 ATP), probabil cel mai rebel jucător din circuitul masculin, n-a ezitat să-și „înțepe” colegii de circuit, într-o conversație pe Instagram purtată cu Andy Murray (33 de ani, 129 ATP).

Australianul nu a iertat pe nimeni: l-a ironizat pe Dominic Thiem, s-a lăudat că Rafael Nadal n-a putut să-i blocheze serviciile și a spus că „Murray este mai bun decât Djokovic. Pe durata conversației cu Murray, Kyrgios a băut nu mai puțin de 6 pahare cu vin.

Ești mai bun decât Djokovic, tu ai făcut față serviciilor mele, ceea ce Nadal nu a reușit, el se ferea de mingi. Câte pahare am băut? La fel de multe precum game-urile pe care le-am câștigat la Wimbledon împotriva ta, șase. Cunoștințele și pasiunea mea pentru vin au crescut mult în această perioadă

Noi, australienii și britanicii, ne completăm perfect, ne asemănăm mult. Crezi că aș putea purta un astfel de dialog cu Dominic Thiem? Nu, eu prefer o băutură bună, în timp ce el ar vrea să se uite cum se usucă vopseaua pe un perete”, a spus Kyrgios. 

VIDEO. Mihaela Buzărnescu: „Tenismenii nu au altă sursă de venit”

Citește și alte știri despre tenis:

Simona Halep a dezvăluit motivul pentru care a întrerupt colaborarea cu Darren Cahill

Serena Williams dezvăluie cum a fost „agățată” de soțul ei: „I-am spus să plece. Răspunsul lui mi s-a părut hot”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează