SPORTURI  »  TENIS  »  ROMA

VIDEO Nick Kyrgios, gesturi ȘOCANTE la Roma: reacție violentă! A abandonat în mijlocul setului după ce a aruncat cu scaune!

Nick Kyrgios, foto: Guliver/gettyimages
Nick Kyrgios, foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat joi, 16 mai 2019 16:43

Australianul Nick Kyrgios, 24 de ani și număr 34 ATP, a abandonat în meciul de la turneul ATP de la Roma, după câteva gesturi șocante: a izbit cu racheta de teren, a aruncat scaunul și a început să înjure!

Kyrgios a abandonat în turul secund de la Roma, în setul 3, la 1-2 pentru norvegianul Casper Ruud, numărul 76 mondial!

Kyrgios a pierdut primul set, 3-6, dar a revenit în tiebreakul celui de-al doilea, 7-6 (5).

Înainte de gesturile de furie, Kyrgios a primit un game penalizare și și-a pierdut cumpătul.

A început să arunce cu scaunul în teren, le-a strâns mâna adversarului și arbitrului, după care și-a făcut bagajul și a ieșit de pe teren! Meciul a fost declarat pierdut, bineînțeles, după ce a primit o penalizare de comportament, care înseamnă default automat. 

Abia se încăierase verbal cu liderii: „Nadal nu știe să piardă! Unchiul toni e un idiot”

Vulcanicul Kyrgios abia declarase într-un interviu că nu îl suportă pe Djokovic, pentru că sârbul încearcă să se facă plăcut ca Roger Federer, și că nu are vreo simpatie pentru Rafael Nadal.

Interesant este că adversarul de astăzi, Casper Ruud, 20 de ani, este un produs al Academiei Rafael Nadal.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
romeverest
romeverest  •  16 Mai 2019, 19:17

Sange de grec !! Baiat talentat, dar cu mari carente comportamentale !! Nu a castigat nici-un turneu de relevanta, in schimb se vorbeste despre el doar pentru aceste iesiri necontrolate !!

reteleanu
reteleanu  •  16 Mai 2019, 19:16

totusi, e ceva in aerul romei, ca pana si pliskova anul trecut i-a facut praf scaunul arbitrului (parca dadea cu securea in scaunul ala, de a speriat pe toata lumea).

reteleanu
reteleanu  •  16 Mai 2019, 19:12

supertalent (cel mai spectaculos jucator al lumii la ora asta). din pacate, iesirile lui nu prea au umor (sunt mai degraba violente si grosolane) si nici el nu arata ca ilie nastase, connors sau italienii anilor '70, ca sa i se ierte iesirile macar de catre cucoane.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează