SPORTURI  »  TENIS  »  NICOLAS MAHUT

ROLAND GARROS 2019 // VIDEO + FOTO EMOȚIONANT Nicolas Mahut, despărțire în lacrimi după ultimul meci al carierei! Francezul și-a luat adio de la tenis în brațele copilului, iar adversarul a început să plângă!

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 mai 2019 21:17

Nicolas Mahut (37 de ani, 252 ATP) a disputat azi ultimul meci de simplu al carierei. „Veteranul” francez a pierdut în fața argentinianului Leonardo Mayer (32 de ani, 68 ATP) în turul III de la Roland Garros, scor 6-3, 6-7 (3), 4-6, 6-7 (3), după trei ore și 26 de minute de joc.

Mahut produsese două surprize mari în primele două tururi. Francezul îi învinsese pe Marco Cecchinato (19 ATP, semifinalist anul trecut la Paris) și Philipp Kohlschreiber (54 ATP), iar meciul de azi l-a început entuziasmant. A recuperat rapid un break al argentinianului și s-a impus cu 6-3, electrizând publicul francez care l-a susținut exemplar pe Mahut.

Francezul a continuat să joace la nivel ridicat și în setul secund, însă Leonardo Mayer a crescut nivelul jocului. Argentinianul nu și-a mai pierdut serviciul, iar setul a fost decis în tie-break, unde Mayer s-a impus cu 7-3.

Treptat, Mayer a pus stăpânire pe joc. A câștigat setul trei cu 6-4, câștigând apoi setul patru tot la tie-break și terminând cariera la simplu a lui Mahut, care va rămâne însă în circuitul de dublu, unde în prezent e pe locul 5 mondial. 

4 titluria cucerit Mahut la simplu de-a lungul carieriei. La dublu a câștigat 24 de trofee, printre care 4 de Grand Slam

Lacrimi la final

Clipele de la finalul meciului au fost emoționante și greu de privit pentru fanii francezului. Mahut nu și-a putut stăpâni lacrimile, în aplauzele puternice ale publicului de pe nou-construita arenă Simonne-Mathieu. Imediat, băiețelul lui Mahut a pătruns pe teren și s-a îmbrățișat cu tatăl său, într-un moment înduioșător.

nicolas mahut2 +3 FOTO

Inclusiv Leonardo Mayer, adversarul lui Mahut din meciul de vineri, a izbucnit în lacrimi în momentul în care a privit imaginile cu Mahut și fiul său.

Vezi și: Rafa Nadal urmărește numai două femei pe Instagram: Simona Halep este una dintre ele

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  31 Mai 2019, 22:33

Sa-si pedepseasca copiii punandu-i sa se uite la meciul lui cu Isner de la Wimbledon 2010.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează