SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MADRID

Noi probleme pentru Maria Șarapova » Rusoaica a fost dată în judecată: "A promovat într-o formă agresivă acțiunile frauduloase ale celor acuzați"

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de - Publicat sambata, 04 noiembrie 2017 11:31

Maria Șarapova a fost dată în judecată de o persoană care a investit într-un proiect imobiliar fraudulos ce fusese promovat de jucătoarea rusă.

Un tribunal din Delhi a ordonat Poliției deschiderea unei anchete după ce un cetățean, Bhawana Agarwal, a dat în judecată firma imobiliară Homestead.

Aceasta nu ar fi avut licență pentru construirea unui complex rezidențial de lux numit "Ace by Șarapova", a declarat pentru agenția Efe avocatul lui Agarwal, Piyush Singh. Cel care a înaintat plângerea susține că a plătit 70.000 de euro pentru a rezerva un apartament.

Jucătoarea rusă este și ea inclusă în petiție. "Trebuia să se asigure de legalitatea proiectului pe care l-a promovat, așa spune legea", a explicat avocatul Singh. Acesta a adăugat că "nu doar a promovat într-o formă agresivă acțiunile frauduloase ale celor acuzați, ci a sprijinit totul de formă publică". Același avocat spune că Maria a călătorit "de două sau trei ori în India pentru a face cunoștință cu posibili cumpărători.


*O imagine cu Maria Șarapova din broșura de prezentare a complexului rezidențial / Click pe imagine pentru zoom 

În anunțul publicitat al Homestead se precizează că în complexul rezidențial va exista un teren de tenis, iar cei care vor locui acolo vor beneficia de "sesiuni private de antrenament cu ea, când se va afla în India".

În următoarele 30 până la 60 de zile, Poliția, care a cerut investigația, va determina dacă s-a comis sau nu un delict.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  05 Noiembrie 2017, 12:36
Postat de bulletproof pe 04 Noiembrie 2017, 15:13

@mutu57 Băi, da' ești prost, de vai mama ta !!! Sharapova vă dă clase (la plural, da ?!?) tuturor, dar, din păcate, pt. 'unii' ... strugurii sunt acri, fiindcă nu pot ... ajunge la ei !!! *** !!!

am auzit de la unii ca nu-s asa acri strugurii! cica e larga rau in `zda! :D

magura
magura  •  05 Noiembrie 2017, 05:59
Postat de tihi pe 04 Noiembrie 2017, 13:43

Nu inteleg cu ce este vinovata jucatoarea de tenis....ea nu are nici o vina,doar faptul ca este una dintre cele mai valoroase tenismena a lumii !!

La dat cu parerea "te pricepi", dar cu limba romana ce ai? :)))))))))))))))

bulletproof
bulletproof  •  04 Noiembrie 2017, 15:13

@mutu57 Băi, da' ești prost, de vai mama ta !!! Sharapova vă dă clase (la plural, da ?!?) tuturor, dar, din păcate, pt. 'unii' ... strugurii sunt acri, fiindcă nu pot ... ajunge la ei !!! *** !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close