SPORTURI  »  TENIS  »  CUPA FED

Nominalizare la "Premiul inimii" » Alexandra Dulgheru poate cîștiga Fed Cup Heart Award, după prestația din meciul cu Canada

Articol de - Publicat joi, 18 iunie 2015 00:00

Alexandra Dulgheru va putea cîştiga premiul Fed Cup Heart Award dacă va primi cît mai multe voturi din partea fanilor. Pe lîngă româncă, mai sînt nominalizate Victoria Azarenka şi Timea Bacsinszky

Federaţia Internaţională de Tenis a nominalizat-o pe Alexandra Dulgheru la Premiul inimii, Fed Cup Heart Award, după prestaţia sa în meciul de FED Cup contra Canadei, cînd Piti a adus două puncte echipei României, care a ajuns astfel în Grupa Mondială.

Votul din Grupa Mondială și Grupa Mondială II va începe pe 22 iunie pe site-ul fedcup.com, iar Alexandra concurează cu două nume sonore ale tenisului feminin: bielorusa Victoria Azarenka şi elveţianca Timea Bacsinszky. A patra nominalizată nu a fost încă anunţată.

Premiile sînt acordate pe nivelurile competiţiei la care participă echipele. Astfel, Simona Halep a cîştigat trofeul anul trecut, pentru Zona Europa şi Africa, iar anul acesta, Irina Begu a primit premiul pentru Grupa Mondială și Grupa Mondială II.
Cîştigătoarea primeşte 3.000 de dolari pe care îi donează însă în scopuri caritabile.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează