SPORTURI  »  TENIS  »  DESPĂRȚIRE

EXCLUSIV Norris Măgeanu, detalii în premieră despre ruptura de Ana Bogdan: „Acest lucru ne-a DISTRUS relația”

Ana Bogdan și Norris Măgeanu, la un eveniment din Australia, în anul 2019. foto: Guliver/Getty Images +30   FOTO
Ana Bogdan și Norris Măgeanu, la un eveniment din Australia, în anul 2019. foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 aprilie 2020 09:33

Lumea sportului românesc a aflat ieri de despărțirea-șoc dintre tenismena Ana Bogdan (27 de ani, 92 WTA) și Norris Măgeanu (44 de ani), nimeni altul decât președintele Federației Române de Automobilism Sportiv. 

Invitat în această dimineață la emisiunea GSP Live, Norris Măgeanu a acceptat să vorbească despre ruptura produsă între el și cea care i-a fost logodnică. 

Măgeanu a încercat să identifice cauzele care au dus la despărțirea de cea care i-a fost alături în ultimii ani și a recurs la o explicație surprinzătoare.

Norris Măgeanu: „Mersul împreună la turnee ne-a distrus relația”

„Mersul împreună la turnee ne-a distrus relația. Am stat 3 ani non-stop împreună. Acasă, la antrenamente. Non-stop. Am trăit împreună meciurile, emoțiile din meciuri, emoțiile de după meciuri. 

Am discutat și ca iubiți, dar și ca prieteni. E greu ca o relație de iubire să funcționeze când ești «de toate». La început, eram mândru că reușiserăm să facem asta, dar iată că nici nouă nu prea ne-a ieșit. E o chestie sensibilă. 

E important ca sportivul să fie în timpul competiției cu persoane care nu sunt implicate emoțional și care sunt acolo pentru a face ceea ce e de făcut. Consider cu tărie că nu părinții trebuie să meargă cu sportivii la întreceri sportive. Nu părinții, nu iubiții, nu soții”, a declarat Norris Măgeanu, la GSP Live. 

+26 FOTO

Norris Măgeanu și lista lui de cuceriri 

Până să ajungă la Ana Bogdan, Norris Mageanu a mai bifat câteva povești sentimentale, cele mai cunoscute fiind cele cu Lorena, sora fotomodelului Catrinel Menghia, de care s-a despărțit după o relație de aproape 5 ani, și cu Mădălina Nicolescu, fiica lui Constantin Nicolescu, președintele Consiliului Județean Argeș. În plus, pilotul de raliuri este tatăl unei fiice, Rianna, din relația cu prezentatoarea de televiziune Corina Dănilă.

Citește și alte știri despre acest subiect:

Despărțirea anului în sportul românesc: Ana Bogdan a rupt logodna cu Norris Măgeanu

Playtech: BOMBĂ! italienii au făcut anunțul astăzi despre Ianis Hagi. Acum e totul clar


Comentarii (2)
1206754226007193
Glumetu Dan  •  23 Aprilie 2020, 10:33

...Raducule, esti bine???...Pai tu o pui pe *** noastra care daca trece de calificari cade-n bot in primul tur cu Svitolina???...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

520143398153430
Pavel Radu  •  22 Aprilie 2020, 10:47

Are dreptate ! Se vede și la Svitolina.Nu merge performanta la nivelul lor în același timp cu iubitul ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează