SPORTURI  »  TENIS  »  DECLARAȚII

Noutăți despre starea lui Marion Bartoli » Face transfuzii în Italia pentru a lupta cu misterioasa boală de care suferă

Articol de GSP - Publicat luni, 25 iulie 2016 17:28

Fosta jucătoare de tenis, care s-a retras la 28 de ani, după ce a câștigat turneul de la Wimbledon, încearcă să își rezolve problemele de sănătate.

Franțuzoaica de 31 de ani se confruntă cu o misterioasă maladie, contactată la începutul anului, care a afectat-o foarte tare prin alergii la mâncare, la diferite obiecte și chiar la apă și a făcut-o să slăbească peste 20 de kilograme în doar câteva luni (Detalii AICI).

Marion se află în aceste zile în tratament la o clinică specială, Palace Merano - Espace Henri Chenot, din Italia, unde a făcut transfuzii și se recuperează. A postat noutăți despre starea sa pe instagram și le-a mulțumit fanilor și prietenilor pentru susținere, anunțându-i că se simte mai bine și chiar a reușit să ia un kilogram în greutate.

"Îmi este teamă pentru viața mea. Îmi este teamă că inima mea se va opri. Acum încerc să supraviețuiesc și mă rog pentru o viața normală.  Cred că am luat virusul în drumurile pe care le-am făcut în ianuarie-februarie între New York, Australia și India (n.r. pentru a-și lansa linia vestimentară, în colaborare cu Fila).

Corpul meu refuză din ce în ce mai multe lucruri, de la mâncare la electronice. Nu pot folosi mobiul fără mânuși și nu pot purta bijuterii pentru că am o reacție urâta pe piele. Nu pot nici să pun o batistă pe față.

Este oribil. Acum, viața mea este un coșmar. Trebuie să mă spăl cu apă minerală, pentru că pielea mea nu suportă apa de la robinet. Sunt nevoită să mănânc doar salate și castraveți fără coajă", a spus Bartoli la începutul lunii, într-o emisiune la ITV.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  25 Iulie 2016, 19:28

...halepoaica o sa se chinuie toata viata si castige si ea un G.S.

986379311381755
Lengyel Adrian  •  25 Iulie 2016, 17:56

Insanatosire grabnica, dar sa nu uitam ca Meldonium nu este singura substanta dopanta...

739726022812358
Mihail Negulescu  •  25 Iulie 2016, 17:53

Din toată inima, însănătoșire grabnică și mult NOROC MARION BARTOLI!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează