SPORTURI  »  TENIS  »  ATP

Novak Djokovic, amenințat de un alt risc major » Sponsorul sârbului anunță că vrea să afle de la Nole ce s-a întâmplat în Australia

Novak Djokovic, la un eveniment organizat de Lacoste / foto: Guliver/Getty Images
Novak Djokovic, la un eveniment organizat de Lacoste / foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat luni, 17 ianuarie 2022 14:02 / Actualizat luni, 17 ianuarie 2022 14:29

Expulzarea din Australia ar putea fi doar începutul problemelor pentru Novak Djokovic (34 de ani). Pentru că refuză să se vaccineze, prezența sârbului la Roland Garros stă sub semnul incertitudinii, în timp ce sponsorii lui Nole încep să-și pună semne de întrebare cu privire la evenimentele petrecute la Melbourne.

Sponsorul tehnic al lui Djokovic, Lacoste, a anunțat prin intermediul unui comunicat că dorește să analizeze alături de Novak evenimentele controversate derulate la Melbourne și care l-au avut protagonist pe liderul mondial din ATP.

Lacoste anunță: „Vom lua legătura cu Novak Djokovic pentru a analiza evenimentele din Australia”

„Autoritățile din Australia i-au anulat viza lui Novak Djokovic, fapt pentru care nu va participa la Australian Open. Cât mai curând posibil, vom lua legătura cu Novak Djokovic pentru a analiza evenimentele petrecute acolo

Noi le urăm tuturor un turneu excelent și le mulțumim organizatorilor pentru eforturile de a organiza turneul în condiții sigure pentru jucători, persoanele din staff și spectatori”, se arată în comunicatul emis de gigantul Lacoste, care se numără și printre partenerii turneului de la Roland Garros. 

Lacoste, o companie franceză de prestigiu, a devenit sponsorul lui Novak Djokovic în 2017. Atunci, cele două părți au semnat un contract valabil pentru cinci ani. Nole primește 9,4 milioane de dolari în fiecare an, fiind și ambasadorul „crocodilului”. 

Acum, în contextul evenimentelor tumultoase de la Antipozi, n-ar fi exclus ca Lacoste să dorească încheirea colaborării cu marele campion sârb, mai ales că înțelegea dintre cele două părți expiră anul acesta.

Se întoarce în Australia înainte de 2025?! Prim-ministrul îi dă speranțe lui Djokovic: „Are oportunitatea asta”
AUSTRALIA
Se întoarce în Australia înainte de 2025?! Prim-ministrul îi dă speranțe lui Djokovic: „Are oportunitatea asta”

Încă o lovitură pentru Djokovic: riscă să nu participe la Roland Garros

După ce a ratat participarea la Australian Open, Novak Djokovic ar putea lipsi și de la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului.

Roxana Mărăcineanu, Ministrul Sportului din Franța, a anunțat duminică seară că Guvernul francez a adoptat o lege prin care este necesară vaccinarea pentru a participa la mai multe evenimente.

Certificatul obținut după vaccinarea împotriva COVID-19 va fi necesar la evenimentele sportive și va trebuit prezentat de fani și sportivi. Astfel, dacă nu se va vaccina, Novak Djokovic nu va putea concura la Roland Garros (22 mai – 5 iunie).

„Lega privind certificatul de vaccinare este adoptată. Din momentul în care va fi promulgată, certificatul va fi obligatoriu pentru intrarea în spațiile unde e nevoie de pașaport sanitar (stadioane, teatre sau alte săli) pentru spectatori, angajați și sportivi, atât cei francezi, cât și cei străini”, a scris Roxana Mărăcineanu pe Twitter.

Citește și alte știri din tenis:

Răsturnare de situație în Franța! Încă o lovitură pentru Djokovic: riscă să nu participe la Roland Garros

Novak Djokovic a ajuns în Dubai după expulzarea din Australia și a plecat imediat » Unde merge după scandalul vizei

Înlocuitorul lui Djokovic, eliminat în turul I de la Australian Open! Înfrângere în 3 seturi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
983732924972315
Soos Vilmos  •  17 Ianuarie 2022, 15:23

Mai este vorba si de turneul din SUA, avind in vedere ca statul New York interzice participarea la competitiile organizate pe teritoriul statului unor sportivi nevaccinati.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează