SPORTURI  »  TENIS  »  ROGERS CUP

Novak Djokovic a primit interzis la următorul turneu important: „Să-și suflece mânecile și să facă vaccinul, altfel nu va putea juca”

Novak Djokovic / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Novak Djokovic / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat marti, 19 iulie 2022 14:43 / Actualizat marti, 19 iulie 2022 14:54

Novak Djokovic (35 de ani, 7 ATP) nu va putea juca la Rogers Cup, al șaselea Masters al anului, care se dispută la Montreal, în perioada 8-15 august 2022. Sârbul, proaspăt campion la Wimbledon, nu poate intra în Canada dacă nu e vaccinat.  

Sezonul lui Novak Djokovic continuă să fie unul cu suișuri și coborâșuri. Interzis la Australian Open pentru că era nevaccinat, Nole și-a recăpătat cu greu forma, reușind abia la Wimbledon să pună mâna pe un trofeu major. Acum, Djokovic va fi forțat, cel mai probabil, să-și ia alte săptămâni bune de pauză.

Fostul lider mondial nu va primi dreptul de a juca în Mastersul din Canada, iar embargoul se va menține și pentru US Open, după cum arată situația astăzi. 

Novak Djokovic a primit interzis la Rogers Cup: „Să-și suflece mânecile și să facă vaccinul, altfel nu va putea juca”

Situația e clară. Fie Canda va schimba regulile privind vaccinarea, fie va trebui să-și suflece mânecile și să primească vaccinul”, a spus Eugen Lapierre, directorul Canada Open.

Jean Yves Duclos, ministrul sănătății din Canada, i-a transmis la rândul său un mesaj ferm marelui campion sârb: „Regulile se aplică tuturor. Există unele excepții, dar regulile sunt reguli. Pandemia încă nu s-a terminat!”

4 titluriare Novak Djokovic la Rogers Cup, ultimul în 2016

Novak Djokovic speră să joace la US Open 2022 și Australian Open 2023

La Wimbledon, Nole a disputat doar al doilea turneu de Mare Șlem al anului, după ce nu a fost lăsat să joace la Australian Open din cauza faptului că nu s-a vaccinat împotriva Covid, tot scandalul s-a lăsat și cu o interdicție de trei ani la aplicarea pentru o altă viză.

„După cum stau lucrurile acum, nu pot călători nici în Australia, nici în SUA, dar sper să primesc vești pozitive în curând. Cred că lucrurile se vor schimba pentru Australian Open. Pentru US Open nu mai e prea mult timp, dar speranța moare ultima. Mi-aș dori să evoluez la aceste turnee, dar dacă nu voi putea, nu este finalul lumii", a spus Djokovic.

El afirmase la Londra: „Nu sunt vaccinat și nici nu o voi face în viitor”. Anul acesta, refuzul de a primi vaccinul împotriva COVID-19 l-a costat pe sârb prezența la trei turnee importante: Australian Open, Indian Wells și Miami. 

VIDEO Novak Djokovic - cele mai bune momente de la Wimbledon 2022

Citește și alte știri de actualitate: 

Ilie Năstase, la 76 de ani » Episod memorabil cu Țiriac în drum spre munte: „Băi, tâmpitule, tu ai băgat benzină?”

A 12-a jucătoare a lumii a vorbit despre orientarea sa sexuală: „Da, am o iubită!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
267890
267890  •  20 Iulie 2022, 15:31

Foarte bine face Nole. Dictatura vaccinului e o mare porcarie. Vaccinurile anticovid oferă ele ceva protectie (este tot mai acceptat in cercutile medicale ca vaccinurile ofera doar o mica protectie) dar ce e sigur e faptul ca aduc mari venituri atat producatoror cat si baietilor destepti. Nu in ultimul rand, dictatura vaccinarii este si o redutabila armă anti-Nole.

mishu_74
mishu_74  •  19 Iulie 2022, 19:36
Postat de catalynn pe 19 Iulie 2022, 17:45

Dacă poți garanta ca nu exista efecte adverse periculoase și ca vaccinul e eficace, io unul as fi de acord. Actualele vaccinuri din păcate nu întrunesc aceste condiții prin urmare ii cedez toate dozele mele lu’ randoom! :-)))

nu poate garanta nimeni, nimic, fii pe pace. io-s doar curios, cand narativul dominant se va schimba, ca se va schimba odata si-odata, deja a cam inceput, cum o vor da cotita toti cei ce si-au trimis neuronii in vacanta, in frunte cu mass-mediile si restul, cum vor incerca ei sa dreaga busuiocul, ca asa a trebuit, ca asa s-a vrut, ca ei nu, ca altii sunt de vina, ca bla,bla...vor fi mai penibili decat acum. hei, penibil nu e o jignire, ca se pare ca trebuie sa va invatam sensul cuvintelor pe astia care modereaza. :))

mishu_74
mishu_74  •  19 Iulie 2022, 19:29
Postat de kratosdoom pe 19 Iulie 2022, 17:25

tu esti un neomarxist convins bah prostule,de aia sustii baraje care nu pot avea loc si echipe gen vitan barzesti

De ce cuvantul ''prostule'' folosit mai sus pentru a jigni, nu a fost moderat, iar cuvantul ''***'' folosit de mine pentru a descrie starea normala a lui Biden a fost sters? pentru ca voua, celor de la gesepe va pasa si nu sunteti subiectivi? ...ma faceti sa rad, plus ca nu mai zic ce-mi inspirati, ca banati si cuvantul ala. si nu este o jignire, e doar o stare empatica.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează