SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Novak Djokovic, prima reacție după ce a aflat că va fi deportat: „Înainte de alte comentarii, asta urmează să fac”

Novak Djokovi / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Novak Djokovi / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 ianuarie 2022 09:29 / Actualizat duminica, 16 ianuarie 2022 10:02

Novak Djokovic (34 de ani), liderul mondial din ATP, a aflat în această dimineață ca va fi deportat și nu va putea participa la Australian Open. Sârbul a pierdut în instanță, decizia fiind una definitivă.

Jurnalistul Paul Sakkal de la cotidianul australian The Age a făcut publică prima reacție a lui Novak Djokovic după pierderea procesului. Sârbul a oferit doar un scurt comunicat, anunțând că respectă decizia Curții și că va colabora cu autoritățile pentru deportarea sa din Australia. Alte declarații urmează să fie făcute în perioada următoare. 

Novak Djokovic a PIERDUT apelul și NU va putea juca la Australian Open 2022!
AUSTRALIAN OPEN 2022
Novak Djokovic a PIERDUT apelul și NU va putea juca la Australian Open 2022!

Novak Djokovic: „Voi coopera cu autoritățile în legătură cu plecarea mea din Australia”

„Aș dori să fac o scurtă declarație referitoare la rezultatul Curții de astăzi. 

Îmi voi lua ceva timp pentru mă odhni și a mă recupera, înainte să fac și alte comentarii. Sunt extrem de dezamăgit pentru hotărârea de a-mi fi respinsă cererea de revizuire judiciară a decizie de anulare a vizei, ceea ce înseamnă că nu pot rămâne în Australia și nu pot participa la Australian Open. 

Respect horărârea Curții și voi coopera cu autoritățile abilitate în legătură cu plecarea mea din Australia”, a anunțat Nole, de nouă ori campion la Melbourne. 

Novak Djokovic: „Mă simt inconfortabil că toată atenția a fost îndreptată asupra mea”

Mă simt inconfortabil că atenția în ultimele săptămâni a fost ațintită asupra mea și sper că acum putem să ne concentrăm cu toții pe tenis și pe turneul pe care îl iubesc. Le urez tuturpr jucătorilor, oficialilor turneului, staff-ului, voluntarilor și fanilor toate cele bune pentru acest turneu. 

În final, aș vrea să mulțumesc familiei, prietenilor, echipei, suporterilor și tuturor sârbilor pentru susținerea lor necondiționată. Ați fost o adevărată sursă de putere pentru mine!

Novak Djokovic a pierdut procesul, ratează Australian Open!

Novak Djokovic a pierdut procesul privind anularea vizei sale și nu va putea participa la Australian Open 2022. Decizia a fost luată în unanimitate de o instanță federală, formată din 3 judecători.

Marele campion sârb nu va fi prezent la startul Australian Open, turneu pe care l-a câștigat de 9 ori de-a lungul carierei și ratează șansa de a ajunge la 21 de turnee de Grand Slam. Nole va trebui să plătească și cheltuielile de judecată și nu mai are posibilitatea de a face apel, anunță The Age. Următorul pas va fi deportarea sârbului din Australia.

Pe tabloul principal, acolo unde Djokovic era favorit #1, locul sârbului va fi luat de un lucky-loser. Daniil Medvedev și Alexander Zverev rămân acum marii favoriți la câștigarea turneului de la Melbourne.

Citește și alte știri din tenis:

Novak Djokovic a PIERDUT apelul și NU va putea juca la Australian Open 2022!

Cum arată acum cotele la pariuri » Cine e favorit să câștige Australian Open după deportarea lui Djokovic

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (102)
176901212832165
Dan Petnaise  •  16 Ianuarie 2022, 18:11

Cap de nucă acest Nole.

176901212832165
Dan Petnaise  •  16 Ianuarie 2022, 17:59

Câtă umilință la acest războinic. Va câștiga sute de milioane pentru producerea unui film despre această mascaradă. El este la sfârșitul carierei. A vrut să mai scoată un ban. Lacomul.

andreif
andreif  •  16 Ianuarie 2022, 14:59
Postat de orlick pe 16 Ianuarie 2022, 14:27

Nu e suficient să citești cifrele, trebuie să le și înțelegi! Când în UK se fac un milion de teste pe zi iar în România maximul 16 mii, majoritatea la persoane simptomatice sau chiar internate, nu ar trebui să te miri că în România numărul cazurilor grave raportat la total infectați e mai mare. În România nu sunt depistate cazurile ușoare și asimptomatice. Spui ca te distrează teoria cu cipurile. Pe mine mă întristează faptul că industria farmaceutică urmărește în primul rând profitul. Cu ani în urmă, am citit un articol in Newsweek, în care se vorbea de faptul că marile companii nu sunt interesate să descopere medicamente care vindecă bolile grave ci să lanseze tratamente pe care pacienții să fie nevoiți să le cumpere o perioadă îndelungată (toată viața). În mod ciudat, cam asta se întâmplă și cu vaccinul ăsta, doar că spre deosebire de alte medicamente, ăsta va fi obligatoriu. Poate vrei să spui că e gratis, dar prețul îl achită statele, din banii contribuabililor.

La fel este si cu poluarea -incalzirea globala!!!!Cetateanul polueaza dar statul care detine cele mai poluante masinari in armate ...astia nu polueaza !!!!!

Vezi toate comentariile (102)
Comentează