SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON 2022

VIDEO „«Bromance!»” » Djokovic a provocat hohote de râs pe Centralul de la Wimbledon, după finală: „Nick, de asta ai pierdut azi?”

. Sârbul a provocat ropote de aplauze în timpul discursului de pe podium. +18   FOTO
. Sârbul a provocat ropote de aplauze în timpul discursului de pe podium.

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 iulie 2022 19:39 / Actualizat luni, 11 iulie 2022 00:14

Novak Djokovic (35 de ani, locul 3 ATP) este campion la Wimbledon 2022! L-a învins în ultimul act pe Nick Kyrgios (27 de ani, locul 40 ATP), scor 4-6, 6-3, 6-4, 7-6 (3). Sârbul a provocat ropote de aplauze în timpul discursului de pe podium.

Între Djokovic și Kyrgios s-a legat o prietenie specială. Discursul de final al sârbului a fost concentrat asupra australianului și a stârnit hohote de râs în tribunele Arenei Centrale de la Wimbledon.

„E beată! Știu exact cine e” » Kyrgios s-a enervat în finala Wimbledon! I-a cerut arbitrului să dea afară o femeie din tribună
WIMBLEDON 2022
„E beată! Știu exact cine e” » Kyrgios s-a enervat în finala Wimbledon! I-a cerut arbitrului să dea afară o femeie din tribună

Novak Djokovic, pus pe glume după finală cu Kyrgios: „Bromance”

„Nick, te vei întoarce într-o finală, îți zic eu. Și nu doar la Wimbledon! Știu că e greu să te consoleze cineva în astfel de momente, dar ești unul dintre cei mai buni din lume pe această suprafață. Își doresc mult succes. 

Te respect mult Ești un jucător extraordinar, un mare talent. Știu că auzi asta de mulți ani, dar acum se leagă lucrurile pentru tine. Nu am crezut că o să zic vreodată atâtea lucruri frumoase despre tine (râde). 

Am zis că învingătorul cumpără cina. De asta ai pierdut, nu? Sper că e startul unei frumoase prietenii între noi! A zis că mergem la un club, dar nu i-am putut răspunde, soția mea era lângă mine. Să începem cu o cină! «Bromance!»”, au fost declarațiile prin care Novak a stârnit hohote de râs. 

Nu voi minți, Novak e un zeu al tenisului! Eu am jucat bine, dar trebuie să îl felicit. A demonstrat de atâtea ori ce poate. Le mulțumesc copiilor de mingi, publicului, tuturor din organizare. Au fost zile minunate pentru mine. Nu știu dacă voi mai ajunge într-un astfel de moment în carieră. A fost multă muncă, dar a meritat
- Nick Kyrgios

Novak Djokovic, după al 7-lea trofeu la Wimbledon

Novak Djokovic are o relație specială cu turneul de la Wimbledon. Are 7 trofee aici și nu a mai pierdut din 2013. 

„Nu mai am cuvinte, nu pot descrie ce înseamnă acest turneu și acest trofeu pentru mine și pentru familia mea. Am mai spus-o, e turneul pentru care m-am apucat de tenis. 

L-am văzut pe Sampras câștigând, eram la un restaurant dintr-un sat din Serbia. Le-am spus părinților să îmi cumpere o rachetă, de acolo a pornit totul. Aici e un teren special, cel mai important din lume”, a continuat Djokovic. 

+14 FOTO

Oh, e și fiica mea în tribune! Nu are încă 5 ani, nu a putut urmări meciul live. Anul viitor, dacă va dori și va fi interesată, o aștept să mă vadă. Le mulțumesc celor din echipă, părinților, familiei. Doar fiul meu lipsește. Cred că joacă un set cu fiul lui Bob Bryan, asta au făcut în ultimele zile.
- Novak Djokovic

VIDEO Novak Djokovic, moment emoționant cu Prințul George

Citește și alte știri din tenis: 

VIDEO Alexia Tatu, campioană la Wimbledon U14 » A învins-o în finală pe Andreea Diana Soare

Djokovic și Kyrgios merg în club după finala de la Wimbledon » Ce pariu au pus pentru trofeu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
zorrozabal
zorrozabal  •  10 Iulie 2022, 20:28

Hm!De câte ori rata câte o minge-adica destul de des-cei din„echipa”lui-in frunte cu sora lui- sareau in picioare și il aplaudau-cica sa-l incurajeze!Ceeace il scotea din sarite, urland la ei sa stea jos!Dar la urmatoarea eroare... scena se repeta !Iar „Nick”urla și mai tare la ei, cu vinele gâtului umflate!Era de așteptat ca„originalul”jucator sa ceara arbitrului evacuarea... echipei neascultatoare!Daca imi aduc aminte,intr-un meci Sorana chiar i-a cerut arbitrului sa-l evacueze pe...antrenorul ei!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează