SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

NOVAK DJOKOVIC - DOMINIC THIEM // VIDEO + FOTO Momentul care a rupt finala Australian Open: Djokovic, scos din sărite de arbitru: „Bravo, omule, tocmai ai devenit celebru”

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 februarie 2020 12:54

Novak Djokovic (2 ATP) și Dominic Thiem (5 ATP) se întâlnesc ACUM în finala Australian Open 2020. Sârbul a avut un conflict cu arbitrul de scaun Damien Dumusois în setul secund. 

Finala dintre Djokovic și Thiem e liveSCORE AICI!

Novak Djokovic a luat primul set, apoi s-a văzut sufocat de atacurile necontenite ale austriacului. Dominic Thiem a fost primul care a izbutit break-ul în setul secund. Nole a reușit să egaleze la 4 și avea serviciul. La 15-15, sârbul a primit un avertisment din partea arbitrului de scaun Damien Dumusois pentru depășirea celor 20 de secunde destinate servei. Penalizarea s-a repetat și la 15-30. 

Thiem a făcut break, iar Djokovic și-a ieșit din fire. S-a îndreptat către scaunul arbitrului, l-a bătut încet pe picior și i s-a adresat ironic: „Bravo! Ai devenit celebru, omule!”.

Vezi și: 

Simona Halep a dezvăluit suma finală pe care a donat-o după Australian Open: „Darren, de acum o să mă comport exemplar!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
terezza
terezza  •  02 Februarie 2020, 16:32
Postat de adi_stelistul pe 02 Februarie 2020, 13:52

A fost complet deplasata reactia lui Djokovic. Exista un cronometru care a marcat de doua ori intr-un game (nici n-am mai vazut asa ceva) time violation in dreptul lui. Ce putea sa faca arbitrul? Sa ignore un fapt evident?

Da, și e și genul ăla de reacție pe care nu vreau să o văd din partea unui sportiv, oricât de măreață zeitate ar fi el: Bravo necunoscutule, biet arbitru, simplu ins, ai devenit celebru că mi-ai adus mie atingere. E atâta de stupidă.

1181489102022068
Oana Stanciu  •  02 Februarie 2020, 15:19

Felicitări ambilor! Trio-ul Fererer-Djokovoci-Nadal va rămâne în istorie. Au dominat cu autoritate peste 15 ani de tenis. Vin din urmă tineri talentați, dar câți dintre ei se vor impune precum cei trei? Cât despre melisme, sunt nesemnificative. Nici-unul din cei trei nu l-a egalat pe McEnroe, poate nici Kyrgios. Azi? Or fi vrut și ei, organizatorii, să încerce schimbarea piedestalului, dar n-a ieșit. Trio-ul încă domină!

adi_stelistul
adi_stelistul  •  02 Februarie 2020, 13:54

Referitor la faza cu Austria/Australia, exista o campanie haioasa pentru turistii care viziteaza Austria (cei ce fac vad deseori semne ale acesteia) intitulata "there are no kangaroos in Austria". Simpatica...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează