SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

VIDEO Șoc la Australian Open! Novak Djokovic, eliminat în semifinale de Jannick Sinner

Novak Djokovic, foto: Imago Images
Novak Djokovic, foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 26 ianuarie 2024 09:21 / Actualizat vineri, 26 ianuarie 2024 10:21

Sârbul Novak Djokovic (1 ATP) a fost eliminat de Jannik Sinner (4 ATP) în semifinalele de la Australian Open după 4 seturi, scor 1-6, 2-6, 7-6, 3-6. Italianul va juca prima sa finală la Melbourne.

Nole nu mai pierduse un meci la Melbourne din 2018, iar Sinner este primul jucător italian din istorie care ajunge într-o finală de Australian Open.

Românul pe care Diego Simeone l-a întrebat de Horațiu Moldovan: „I-am vorbit de bine. Și-a luat toate informațiile”
ATLETICO MADRID
Românul pe care Diego Simeone l-a întrebat de Horațiu Moldovan: „I-am vorbit de bine. Și-a luat toate informațiile”

Victorie istorică pentru Jannick Sinner: primul care-l bate pe Novak Djokovic în semifinale la Australian Open

Sinner va juca în marea finală împotriva câștigătorului partidei Daniil Medvedev (3 ATP) - Alexander Zverev (6 ATP).

Este o victorie istorică pentru italian pentru că sârbul Novak Djokovic a câștigat de fiecare dată acest Grand Slam atunci când a ajuns în faza semifinalelor

Sinner i-a luat primele două seturi lui Djokovic și părea că victoria italianului va fi categorică. Totuși, sârbul nu a cedat ușor și a câștigat setul 3, după tie-break, scor 7-6 (8-6).

Nu a fost suficient, iar italianul nu s-a descurajat, a câștigat fără emoții setul 4, scor 6-3 și a scris istorie

„A fost un meci foarte dur. Am început bine, două seturi am împins jocul. Atmosfera a fost extraordinară aici. Abia așteptam acest meci, să întâlnesc un jucător de la care pot învăța multe

Nu știu ce am special de îl bat mereu pe el. Servește foarte bine, dar mereu am grijă. E o plăcere să fiu aici. Am avut șansa, când eram mai tânăr să pot învăța de la cei mai nuni jucători din lume. 

Mi-am îmbunătățit serviciul mult, dar tot cred că mai am multe de îmbunătățit”, a declarat Sinner, pentru Eurosport, după ce l-a învins pe Djokovic.

A fost unul dintre cele mai slabe meciuri de Grand Slam pe care le-am jucat vreodată. Am fost șocat de nivelul pe care l-am avut în primele seturi. În același timp, Jannick Sinner a jucat extraordinar, trebuie să recunosc asta
- Novak Djokovic

Italianul s-a impus în 2 din ultimele 3 confruntări cu Djokovic și a reușit să-i oprească supremația la Australian Open. Este doar a doua semifinală pentru Sinner la un Grand Slam. La Wimbledon 2023 a pierdut chiar în fața lui Novak Djokovic.

Novak Djokovic rămâne deținătorul recordului de Grand Slam-uri câștigate, cu 24 de trofee în palmares (10 la Australian Open, 3 la Roland Garros, 7 la Wimbledon și 4 la US Open). A fost pentru a 48-a oară în semifinalele unui Grand Slam. 

54 de greșeli neforțatea avut Djokovic în meciul cu Sinner

Citește și alte știri:

S-au terminat negocierile Farul - Alibec » Atacantul naționalei a luat decizia

„FCSB nu mai are contracandidate la titlu” » Fostul antrenor al roș-albaștrilor a dat verdictul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
1ianuarie
1ianuarie  •  26 Ianuarie 2024, 18:16

Noile urmează calea arătată de Federer și Nadal.

tk2014
tk2014  •  26 Ianuarie 2024, 16:42
Postat de Tunsul.felegunsul pe 26 Ianuarie 2024, 10:49

Vouă vă place Sinner? Nu se enervează, nu rupe rachetele, nu țipă la echipa lui, nu se folosește strategic de pauzele de vestiar, nu se aruncă pe jos când câștigă un meci important! Deci, un jucător plictisitor, incolor, inodor, insipid?????? Sau un tenisman “old school”??

ca jucator de tenis, imi place, desi loveste reverul cu ambele maini. dar ia mingea repede, gaseste si unghiuri. nu e atat de flexibil cu planul de joc, ca medvedev azi cu zverev, dar vad ca il tin picioarele, sta bine si la castigatoare. nu trebuie neaparat sa urle si sa loveasca fileul ca batausul de femei zverev. probabil e mai introvertit.

anti_fcsb_bayern_real_juve
anti_fcsb_bayern_real_juve  •  26 Ianuarie 2024, 15:09

Bine ca a pierdut gloaba asta.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează