SPORTURI  »  TENIS  »  ATP

Cum a trăit Djokovic finala Australian Open: „Nu mi-a fost ușor. Fiul meu sărea după fiecare punct câștigat de Nadal”

Novak Djokovic, alături de Stefan și Tara, cei doi copii ai săi / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Novak Djokovic, alături de Stefan și Tara, cei doi copii ai săi / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 februarie 2022 15:11 / Actualizat miercuri, 16 februarie 2022 16:05

Pe parcursul interviului acordat BBC, în care a oferit declarații în contradictoriu despre vaccinarea împotriva COVID-19, liderul mondial Novak Djokovic a fost întrebat despre modul în care s-a raportat la finala de la Australian Open dintre Rafael Nadal și Daniil Medvedev, câștigată de iberic în cinci seturi.

Devansat de Nadal în clasamentul all-time al turneelor de Mare Șlem câștigate (20 vs. 21), Djokovic a recunoscut că i-a fost greu să privească finala de la Antipozi din urmă cu două săptămâni. Sârbul a mărturisit că fiul său, Stefan, în vârstă de 7 ani, l-a susținut din plin pe spaniol, în timp ce soția sa, Jelena, a fost în tabăra lui Medvedev.

Djokovic: „Soția l-a încurajat pe Medvedev. Fiul meu sărea după fiecare punct câștigat de Nadal”

„Nu a fost deloc ușor pentru mine să urmăresc acea finală. Am fost neutru. Nu am dorit să susțin pe nimeni pentru că mi-am dorit cu ardoare să fiu eu în acea finală. Totuși, familia mea s-a implicat. Soția mea l-a încurajat pe Medvedev, iar Stefan, fiul meu, pe Rafa. Sărea după fiecare punct câștigat de el, strângea pumnul așa cum face el pe teren.

În urmă cu câteva zile, Stefan m-a întrebat care va fi următorul turneu la care eu și Rafa vom participa. I-am spus că sper că asta să se întâmple curând, iar el mi-a explicat că vrea să facă o poză cu Nadal”, a spus Djokovic.

Cum a trăit Djokovic finala Australian Open: „Nu mi-a fost ușor. Fiul meu sărea după fiecare punct câștigat de Nadal”
Novak Djokovic, alături de Stefan și Tara, cei doi copii ai săi / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Djokovic mai spune că e dezamăgit de colegii de circuit

Pe durata interviului, Djokovic a mai spus că se simte rănit din cauza modului în care ceilalți jucători s-au raportat la situația experimentată de el în Australia.

„M-am antrenat preț de trei, patru zile, dar nu au fost sesiunile normale de antrenament pe care le ai înaintea unui turneu de Mare Șlem. Elicoptere survolau terenul în timpul antrenamentelor pe care le aveam pe Rod Laver Arena, erau camere peste tot. De asemenea, colegii m-au rănt mult. 

Am simțit unele priviri aruncate de ei sau de oamenii care se aflau în complex. Își formaseră o percepție doar pe baza a ceea ce vedeau în relatările presei”, a spus Nole, conform sursei citate.

Citește și alte știri din tenis:

Novak Djokovic, ironizat de Ryanair, după declarațiile contradictorii privind vaccinul

De ce crede CTP că Ruse o poate încurca pe Halep la Dubai: „Dacă își menține condiția, o să avem ce vedea!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
maninblack08
maninblack08  •  16 Februarie 2022, 16:18

Intr-adevar poate a fost judecat prea aspru de toata lumea pentru alegerea lui de a nu se vaccina, practic oricine e liber sa faca ce vrea cu corpul lui. Nici colegii din circuit parca nu l-au sustinut mai deloc pentru alegerea lui care e normala pana la urma.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează