SPORTURI  »  TENIS  »  DUBAI

Novak Djokovic a spus fără rezerve un obiectiv pe care-l țintește în 2024: „Așa m-au învățat părinții mei”

Novak Djokovic
Novak Djokovic

Articol de - Publicat joi, 02 martie 2023 10:55 / Actualizat joi, 02 martie 2023 12:03

Sârbul Novak Djokovic trece printr-una dintre cele mai faste perioade ale carierei. Lider mondial absolut în istoria tenisului, Djokovic a mai enunțat un obiectiv major în carieră. 

Novak Djokovic nu are o medalie de aur la Jocurile Olimpice, spre deosebire de marii săi rivali. Nadal are două medalii de aur, la simplu și dublu, în timp ce Roger Federer are un argint la simplu și un aur la dublu. Sârbul în vârstă de 35 de ani se laudă „doar” cu un argint câștigat în 2008, lucru pe care vrea să-l îndrepte la Paris, la Jocurile Olimpice din 2024. 

Competiția se va desfășura în complexul de la Roland Garros, acolo unde Djokovic a câștigat două titluri, în 2016 și 2021. 

„Aştept cu nerăbdare Jocurile Olimpice. Sper că voi putea juca sănătos anul viitor la Paris. Se va juca pe zgură la Roland Garros, aşa că sunt familiarizat cu astfel de terenuri. Sper că cel mai bun rezultat olimpic al meu va veni acolo. Întotdeauna încerc să fiu clar cu mine însumi în privinţa obiectivelor mele şi a ceea ce vreau de la tenisul competitiv. 

Aşa am fost crescut şi învăţat de unele dintre persoanele cheie din viaţa mea, inclusiv de părinţi mei, precum şi de unii dintre antrenorii pe care i-am avut anterior. Acest timp de mentalitate m-a ajutat să fiu mereu atât de devotat jocului”, a explicat Novak Djokovic la Dubai, citat de spotmedia.ro

Hidratare în sticlele-lingouri » Decizia luată de Novak Djokovic și motivul din spatele ei

EXCLUSIV Incredibil! Fotbalistul din Superligă a dat nas în nas cu Novak Djokovic la „vraciul” Marijana: „A fost înaintea mea la tratament. Caterincă omul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
267890
267890  •  06 Martie 2023, 19:28

Îi urez mult succes!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează