SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

Novak Djokovic, OUT de la Indian Wells! Sârbul a rupt de furie o rachetă: „Nu îmi place să pierd”

Novak Djokovic, foto: reuters
Novak Djokovic, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 martie 2019 08:54

Novak Djokovic, numărul 1 ATP, 31 de ani, a fost eliminat în turul 3 de la Indian Wells, în două seturi, de germanul Philipp Kohlschreiber, numărul 39 mondial, 35 de ani, scor 6-4, 6-4.

Neamțul a avut un joc mai bun de pe fundul terenului și a reușit să îl învingă pentru a doua oară în carieră pe sârb, în 10 întâlniri. Djokovic chiar și-a rupt racheta de furie, după primul set pierdut.

„Sincer să fiu, nu îmi place să pierd, mai ales la un turneu de asemenea calibru, în care am avut atâta succes. Dar se întâmplă, a fost o zi de genul ăla. Trebuie să trec mai departe. Miami e următorul meu turneu, nu sunt la cel mai înalt nivel, dar ajung acolo și, sper, să ating vârful acolo”, a explicat Djokovic.

Imediat după înfrângere, Djokovic a trecut mai departe la dublu, acolo unde face pereche cu italianul Fabio Fognini, după o victorie cu perechea Horia Tecău / Jean Julien Rojer, scor 7-6 (6), 2-6, 10-6.

Rivalii Rafael Nadal și Roger Federer s-au calificat în turul 4. Spaniolul a trecut de Diego Schwartzman, 6-1, 6-4, în timp ce Federer l-a învins pe conaționalul Stan Wawrinka, scor 6-3, 6-4.

Kohlschreiber va juca în turul următor cu francezul Gael Monfils.

Citește și:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează