SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

NOVAK DJOKOVIC - RAFAEL NADAL // Djokovic, epuizat după victoria dramatică cu Rafael Nadal: "E cel mai tare meci din viața mea!"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 iulie 2018 17:35

Novak Djokovic, numărul 21 ATP, s-a calificat pentru a cincea oară în ultimul act de la Wimbledon, după ce l-a învins în semifinale pe Rafael Nadal, numărul 1 mondial, scor 6-4, 3-6, 7-6(9), 3-6, 10-8, într-un meci care s-a întins pe durata a două zile.

  • Sârbul îl va întâlni în finală pe sud-africanul Kevin Anderson (8 ATP) într-un meci care va avea duminică, de la ora 16:00, în direct la Eurosport

"E greu să-mi găsesc cuvintele. Am suferit atât de mult până am ajuns aici. E cel mai tare meci din viața mea, o luptă atât de consistentă! A fost un meci special. Am avut multe meciuri dure cu Rafa, dar totul a fost atât de echilibrat azi.

Diferența a fost foarte mică. Am știut că adversarul meu  a fost atât de aproape de victorie, dar astfel de momente îți dau putere să continui. Sunt foarte mândru că mi-am valorificat șansa. 

E o premieră pentru fiecare dintre noi să jucăm semifinale atât de lungi. Kevin Anderson e un adversar teribil de bun. Voi căuta să mă bucur de această victorie, iar apoi voi vedea cum gestionez finala de mâine",  a declarat Djokovici la interviul de la finalul meciului. 

Djokovici va juca duminică, împotriva lui Kevin Anderson, cea de-a cincea finală la Wimbledon. Sârbul le-a câștigat are 3 titluri la Londra și, totodată, are șansa să-și adjudece  cel de-al 13-lea trofeu de Mare Șlem din carieră. 

Vezi și: VIDEO+FOTO » Djoker s-a întors! Nole îl învinge pe Nadal după un meci de vis și revine după doi ani într-o finală de Grand Slam

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează