SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA MADRID

Nicio surpriză la Madrid! Djokovic se impune în minimum de seturi în fața lui Tsitsipas

foto: guliver/getty images
foto: guliver/getty images

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 mai 2019 21:56

Novak Djokovic (31 de ani) a câștigat finala Masters-ului madrilen în fața grecului Stefanos Tsitsipas (20 de ani), scor 6-3, 6-4.

Tsitsipas a intrat mai greu în meci, iar Djokovic s-a desprins la 3-0 în debutul primului set. De aici s-a mers cap la cap, fiecare jucător câștigând game-urile pe propriul serviciu până la finalul setului.

În partea secundă nu s-a reușit niciun break până la scorul de 4-4, când Djokovic, profitând de experiența superioară a reușit să câștige 2 game-uri legate.

Astfel, Nole a cucerit al doilea titlu din acest sezon, după cel de la Australian Open, Tsitsipas rămânând cu victoria superbă în fața lui Nadal în semifinală.

Citește și:
SIMONA HALEP - KIKI BERTENS 4-6, 4-6 // Coșmar cu repetiție! La Madrid, Halep s-a prăbușit pentru a treia oară consecutiv în finale + o statistică horror: a pierdut 9 dintre ultimele 12 finale

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (1)
300949690269932
Christian Suciu  •  12 Mai 2019, 23:20

ceva normal, Nole GOAT !!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează