SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA BEIJING

Novak Djokovici a avut un puseu de orgoliu şi l-a zdrobit pe Rafael Nadal în finala de la Beijing!

Novak Djokovici, foto: reuters +1   FOTO
Novak Djokovici, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 octombrie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 06 octombrie 2013 12:59

Sîrbul Novak Djokovici l-a învins categoric pe rivalul său spaniol, Rafael Nadal, în finala turneului de la Beijing, scor 6-3, 6-4.

Deşi a pierdut poziţia de lider mondial la Beijing, după 101 săptămîni consecutive, sîrbul în vîrstă de 26 de ani nu i-a lăsat nici o minge de break lui Nadal şi a controlat complet finala. Spaniolul s-a chinuit foarte mult pe propriul serviciu şi a fost dominat în schimburile lungi, de pe linia de fund a terenului. Două breakuri au făcut diferenţa între cei doi, deşi Nadal a salvat alte cîteva zeci de mingi de break pe parcursul meciului.

Este cel de-al patrulea titlu la Beijing, în ultimii cinci ani, pentru Novak Djokovic, cel care s-a impus şi anul trecut, într-o finală cu francezul Jo-Wilfried Tsonga. Este prima înfrîngere pe suprafaţă hard pentru Nadal, în acest sezon, insucces venit după 27 de victorii consecutive!

De asemenea, Djokovici bifează a doua victorie în faţa lui Nadal, în acest sezon, sîrbul fiind învins în ultimele trei întâlniri consecutive. Djokovici şi-a îmbunătăţit palmaresul întîlnirilor directe, reuşind să scurteze ecartul faţă de Nadal la 22-16.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
dexter71
dexter71  •  07 Octombrie 2013, 13:14

"Două breakuri au făcut diferenţa între cei doi, deşi Nadal a salvat alte cîteva zeci de mingi de break pe parcursul meciului." - ahahahahaha :)))) . Înţeleg de ce semnatarul acestor ... rânduri, că nu le poţi zice articol, s-a dat anonim. Păi cum măi ziaristule care eşti mare specialist în tenis, chiar aşa zeci de mingi de break a salvat Rafa? Păi află că în total Nole a avut 4 mingi de break, din care spaniolul a salvat două. Dacă tot nu ai văzut meciul şi bagi din burtă, bagă măcar înainte un ochi pe atp.com

bogdzsch
bogdzsch  •  07 Octombrie 2013, 11:18

din pacate,nadal va ajunge cel mai bun din istorie.doar un robot...

noelstoica
noelstoica  •  07 Octombrie 2013, 03:38
Postat de kily pe 06 Octombrie 2013, 18:01

Nadal este 2 clase peste sarb!

Doua clase pregatitoare!!!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează