SPORTURI  »  TENIS  »  INEDIT

Novak Djokovici, printre cei mai influenti oameni ai lumii

Articol de GSP - Publicat joi, 19 aprilie 2012 00:00 / Actualizat joi, 19 aprilie 2012 12:09

Novak Djokovici a fost inclus de revista Time printre cei mai influenţi 100 de oameni ai lumii în 2011, un an incredibil pentru actualul număr unu mondial.

Printre cei o sută de nominalizaţi se mai găsesc alţi cinci sportivi, Jeremy Lin (baschet), Lionel Messi (fotbal), Oscar Pistorius (atletism), Tim Tebow (fotbal american) şi Yani Tseng (golf).

"Dacă un sportiv te face să strigi pentru el, atunci el îţi influenţează viaţa. Dacă un sportiv te face să evadezi pentru un moment din viaţa ta, atunci cu siguranţă te influenţează. Sportivii de elită, prin natura lor, sînt influenţi într-o lume plină de mijloace mass-media",  se explică în revista Time alegerea celor şase.

Este pentru a cincea oară în ultimii şase ani cînd un jucător de tenis este nominlaizat printre cei mai influenţi oameni ai lumii. Roger Federer a fost acolo în 2007 şi 2010, iar Rafael Nadal în 2009 şi 2011.

Lista cu cei 100 nu este o ierahizare, astfel că cititorii au fost rugaţi să alcătuiască un top, iar Novak Djokovici a fost al 13-lea, înaintea lui Barack Obama, Adele sau Mark Zuckerberg.

 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează