SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS / CUPA DAVIS

"Nu merg la Sibiu!"

Articol de - Publicat luni, 04 februarie 2008 00:00

Ilie Năstase a hotărît să nu meargă la întîlnirea de Cupă Davis dintre Franţa şi România


Preşedintele Federaţiei Române nu-i va urmări la lucru de la faţa locului pe Andrei Pavel şi Victor Hănescu şi asta în urma schimbului de replici pe care Năstase l-a avut cu Soren Fremel. Supervizorul de la partida de Cupa Fed va veni şi la Sibiu pentru întîlnirea dintre România şi Franţa. Năstase a negat că ar fi avut altercaţii cu suedezul Soren Friemel în timpul meciului de dublu dintre Serbia şi România de la Budapesta din cadrul Cupei Fed.. Din precauţie, Năstase nu va mai apărea în tribunele Sălii Transilvania.


- Domnule Năstase, ce s-a întîmplat de fapt la Budapesta?
- Nu înţeleg de ce s-a făcut atîta tevatură în România. Am contestat nişte mingi care trebuiau să fie în favoarea fetelor noastre. N-am intrat pe teren, n-am atins pe nimeni, am pătruns doar în zona arbitrului de scaun. Observatorul mi-a spus că va chema un bodyguard, lucru pe care l-a şi făcut. M-am dus la locul meu şi am urmărit restul meciului. N-a existat nici un fel de contact fizic între mine şi omul de ordine. După întîlnirea cu Serbia am stat o oră în vestiar pentru că fetele nu se puteau opri din plîns.


-Aţi fost dat afară din sală?

- Pe mine nu m-a dat nimeni afară din sală. Nu m-au scos de pe teren timp de 27 de ani şi nici n-o să se întîmple de acum acolo.

- Totul a luat o amploare prostească în România. M-am săturat să fac muncă voluntară la federaţie şi să fiu lovit din toate părţile. Vreau să fiu apărat corect de români.


- La Sibiu vom avea parte de acelaşi supervizor.
- Din cauza evenimentelor de la Budapesta am hotărît să nu merg la Sibiu, ca să fie linişte şi ca nu cumva să fac eu gălăgie. M-am decis ca de acum încolo să nu mai fac deplasarea cu echipele, oriunde ar avea meciuri. Nu ardeam să văd Budapesta.


- E o decizie definitivă?
-Da. Sigur nu merg la Sibiu.
.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (5)
 •  04 Februarie 2008, 14:02

da RESPECTATIL BAI GAZETARILOT ,AVEM MARI PRETENTII DE LA CEI DE LA GAZETA , AJUTATIL MULT CA EL NEA AJUTAT ENORM !!!!! CE IMAGINE FRUMOASA NE-A ADUS !

 •  04 Februarie 2008, 05:59

Asa natie lipsita de fair-play mai rar.. De cate ori pierdem vina e a arbitrilor, a conditiilor meteo, a vinzatorilor de seminte, "aginturile" straine, etc... Dupa ce am invins Olanda cu largul concurs al arbitrului.. s-a facut liniste si ne-am savurat "gloria".. Echipa a invins ! Patetic !

 •  04 Februarie 2008, 01:57

Am fost si eu la Budapesta. Scandalul a inceput datorita faptului ca Sorana si Monica au fost furate ca la judetene. Si pt. cine? Locurile 2 si 4 mondial. De ras... Foarte bine ati procedat d-le Nastase poate altadata nu or sa mai faca asa. Dar pt. asta tb. sa mergeti peste tot cu echipele, poate va iau frica.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează