SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Nu renunță! Noi informații despre revenirea Serenei Williams: "Va face tot posibilul pentru a mai câștiga turnee de Mare Șlem"

FOTO: Guliver / Getty Images
FOTO: Guliver / Getty Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 iulie 2017 09:07

Gravidă în șapte luni, Serena Williams (35 de ani) va reveni aproape sigur pe teren după ce va da naștere primului său copil .

Informația  a fost dezvăluită chiar de Patrick Mourtaglou, antrenorul care a jucat un rol extrem de important în cariera jucătoarei americane. 

Mouratoglu se așteaptă ca Serena să revină pe teren în luna ianuarie a anului viitor, chiar la Australian Open, locul unde mezina familiei Williams  a câștigat în 2017 cel de-al 23-lea titlu de Mare Șlem al carierei.

"Serena este gravidă în șapte luni, dar ea încă joacă aproximativ 45 de minute pe zi. Nu aleargă, pentru că nu poate și nici nu ar trebui să o facă. Dar lovește mingea în fiecare zi, așa că mental e încă în tenis.

În primul rând, e foarte fericită că urmează să devină mamă. E ceva foarte entuziasmant, ceva ce aștepta de foarte mult timp. În același timp, e dezamăgită și frustrată că nu poate juca. Are un amestec de sentimente. Să așteptăm până va avea copilul în brațe pentru a vedea cum se simte. Pentru o femeie, să ai un copil e ceva atât de special încât e dificil să anticipez cum va reacționa după ce va naște.

Ador când lumea sune că nu sunt șanse ca Serena să se întoarcă. Dacă se va întoarce pe teren, va face tot posibilul pentru a câștiga turnee de Mare Șlem din nou. Nu va mai juca însă dacă va considera că nu poate câștiga astfel de turnee", a declarat Mourtagolu, conform site-ului wtatennis.com

"Serena e acel gen de persoană căreia dacă îi spui că ceva e imposibil, va dori să facă lucrurile din ce în ce mai bine. Asta e personalitatea ei" Patrick Mouratoglu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
haideusicfr
haideusicfr  •  02 Iulie 2017, 20:41

Pacat ....oricum Simona noastra nu avea nici o sansa.Asa mamica ,are o varsta ,va reveni si va castiga din nou!

capca1
capca1  •  02 Iulie 2017, 13:28

Jenant, pe bune ! Dacă se putea dovedi, cariera ei era terminată acum câțiva ani! Zeci. Chris Froome știe de ce !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează