SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA MADRID

Numele lui Ion Ţiriac apare într-un nou scandal în Spania! Suma uriaşă pe care o încasează pentru turneul de la Madrid: "Nu e un proiect de viitor"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 aprilie 2015 21:25

Unul dintre cei mai importanţi oameni din tenisul iberic a făcut cîteva dezvăluiri extrem de interesante în presa din Spania despre turneul de la Madrid organizat de Ion Ţiriac.

Albert Agusti, unul dintre organizatorii turneului de la Barcelona, a făcut publică suma pe care omul de afaceri român o încasează de la statul spaniol:

"La Barcelona noi avem alt model. Păi, la Madrid s-au cheltuit 180 de milioane de euro pentru se contrui complexul unde se joacă, iar Ţiriac încasează 9 milioane de euro pe an!

Eu sînt convins că va veni ziua în care un oraş va da mai mulţi bani şi turneul se va muta. Nu e un proiect de viitor şi nu ajută în nici un fel tenisul din Spania", Albert Augusti

Nu este primul scandal în care numele lui Ion Ţiriac apare. În urmă cu cîţiva ani au fost multe discuţii legate de faptul că statul spaniol i-ar fi plătit mulţi bani românului pentru a păstra turneul în ţară. Ancheta n-a dovedit însă nimic.

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
blacksun_14
blacksun_14  •  09 Aprilie 2015, 08:42

spanioloii s-au aprins si acum 2 ani cand tiriac i-a dat wc pe tablou lui copil.Raspunsul sau a fost genial:"E turneul meu, dau wild card cui vreau" :))

bvd_magheru
bvd_magheru  •  09 Aprilie 2015, 07:09

test

dinamo_fan
dinamo_fan  •  09 Aprilie 2015, 03:57

In loc sa zica mersi ca le-a facut turneu de premier 5 sau cat e..in primele 10 turnee din calendar ei unt nemultumiti ca omul isi trage partea lui. Ar fi brut probabil munca voluntara. Ala calculeaza cand e un turneu ca asta pe langa ce sponsori aduce Tiriac, cat se castiga din turism si marketing de pe urma celr mai buni jucatori ai lumii ?? Pai doar cand vine fiecare jucator cu stafful personal si cercul persona de sustinatori si scot o gramada de bani. Apoi toti spectatorii si fanii care vin in fiecare zi la meci si fac consumatie si in afara stadionului.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează