SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

O fostă campioană de la Wimbledon știe care a fost marea problemă a lui Halep: "O greșeală imensă"

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 noiembrie 2015 11:38

Simona Halep a rămas pe locul 2 WTA la finalul acestui an, însă e clar că evoluțiile ei n-au mai fost la fel de bune precum cele din 2014.

Fostă campioană la Wimbledon, Marion Bartoli, știe care a fost greșeala făcută de sportiva noastră.

"Simona nu a putut să reziste presiunii. S-a gîndit prea mult la punctele pe care le avea de apărat şi asta a fost o greşeală imensă din partea ei.

Partea bună este că Simona şi-a dat seama unde a fost greşeala. Era o problemă dacă nu sesiza acest lucru.

E bine că îi are în echipă pe Darren Cahill şi Virginia Ruzici, oameni care au trecut prin aşa ceva şi care îi vor da cele mai bune sfaturi", a comentat franţuzoaica, pentru postul BT Sports.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
mishu_74
mishu_74  •  14 Noiembrie 2015, 07:29
Postat de nea_vanea.60 pe 13 Noiembrie 2015, 17:52

cand te uiti la meciurile ei privesti televizorul, nu extrasul de cont. cat despre foame... am inteles, ai un IQ uploadat!

ai dreptate aici. tu privesti televizorul iar altii vad programele de la televizor, unii chiar se duc la meciuri in tribune.dar nah, tu trebuie sa o rezemi pe mam-mare in geam sa o vada postasul vie cand ii aduce pensia, n-ai tu treaba cu sportul

merace
merace  •  13 Noiembrie 2015, 22:39

Dar de ce nu comenteaza "specialistii" marea problema pentru alte jucatoare care au regresat in clasamentul mondial?!

merace
merace  •  13 Noiembrie 2015, 22:37

Nu vad nici o mare problema la Halep. A incheiat 2014 pe locul 3 mondial, si 2015 pe locul 2 mondial, ceea ce inseamna un progres pentru orice om cu ratiune.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close