SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

O jucătoare de top s-a retras de la US Open: "Nu sunt dispusă să fac asta"

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 17 august 2017 18:59

Viktoria Azarenka (28 de ani) a luat astăzi decizia de a se retrage de la US Open, turneu de Mare Șlem ce va începe la finalul lunii august. 

În spatele deciziei bielorusei stau problemele pe care aceasta le are din această vară, tenismena judecându-se cu fostul său soț, Billy McKeague, pentru custodia copilului lor.

"La cum stau lucrurile în acest moment, singurul mod în care aş fi putut juca la US Open era să-l las pe Leo în urmă, în California, ceea ce nu sunt dispusă să fac. Nimeni nu ar trebui vreodată să decidă între copil şi carieră", a declarat Azarenka într-o postare pe Twitter.

Turneul de la US Open, ultimul de Mare Șlem al anului, se va desfășura în perioada 28 august - 10 septembrie. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
886908064769299
Zamfir Dorin  •  18 August 2017, 00:43

o mama normala la cap

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close