SPORTURI  »  TENIS  »  MIAMI WTA

O jucătoare din top 5 WTA face lobby pentru Sorana Cîrstea: "Poate ajunge la un nivel ridicat"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 22 martie 2018 17:51

Letona Jelena Ostapenko, locul 5 WTA, s-a arătat impresionată de jocul prestat de prietena ei Sorana Cîrstea în ultima perioadă și consideră că aceasta poate urca în top 20 foarte curând.

"Sorana este o jucătoare foarte bună. Are un stil agresiv și cred că poate evolua foarte bine la un nivel ridicat în viitorul apropiat", a declarat Ostapenko la TV Digi Sport.

"E o fată grozavă. Suntem prietene foarte apropiate. Anul trecut, m-a vizitat la Riga. Am petrecut un timp minunat împreună. Şi aici şi la Indian Wells am mers împreună la cină. Nu ştiu cum am ajuns să fim prietene aşa de bune. Vorbeam în timpul turneelor. Brusc, am început să ne înţelegem bine. Ne-am înţeles bine şi am petrecut un timp plăcut împreună" Jelena Ostapenko

În altă ordine de idei, Ostapenko are un an 2018 deloc reușit. Letona a părăsit încă după primul meci turneele de la Indian Wells, Sydney, Shenzhen, Doha și Dubai. Ostapenko urmează să joace vineri cu Timea Babos, în turul doi de la Miami.

Sorana Cîrstea ocupă în acest moment locul 33 în clasamentul WTA și va juca în această seară în turneul de la Miami, cu Su-Wei Hsieh (61 WTA), în turul secund. Meciul va putea fi urmărit liveSCORE pe GSP.ro.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (3)
magura
magura  •  23 Martie 2018, 10:14

Ostropel merge pe varianta "daca nu ma baga nimeni in sema, lasa ca ma bag singura".

anne1970_ar
anne1970_ar  •  23 Martie 2018, 01:00

"Poate ajunge la un nivel ridicat" la foto poate, pentru alte probleme are nevoie de neuroni.

194362334230310
Robert Damian  •  22 Martie 2018, 19:10

,Nu stiu cum am ajuns sa fim prietene asa de bune'!!!!Deci nu te-ai prins fata tatii!!!S-a intamplat in mod Miraculos,imediat dupa finala de la Roland G ,cand Halep s-a batut SINGURA in meciul cu matale!!!!E greu de priceput????

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close