SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIOANELOR

O singură necunoscută în grupa albă de la Turneul Campioanelor » Pe cine poate înfrunta Halep în semifinalele competiției

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 octombrie 2017 22:24

Dacă în grupa Simonei Halep calculele pentru calificarea în semifinale sunt complicate, în Grupa albă de la Turneul Campioanelor totul este clar. Karolina Pliskova, numărul 3 WTA, va termina pe prima poziție, în timp ce pentru al doilea loc se vor lupta în meci direct Garbine Muguruza (numărul 2 WTA) și Venus Williams (numărul 5 WTA).

Karolina Pliskova a fost impunătoare în primele 2 partide, ambele câștigate cu 2-0. Adversara din ultimul meci este câștigătoarea de la Roland Garros, Jelena Ostapenko, numărul 7 WTA. Letona este matematic eliminată din competiție, pierzând atât cu Venus cât și în fața ibericei Muguruza.

Pliskova nu mai poate pierde primul loc, indiferent de rezultatele ultimei zile, având avantajul meciurilor directe, al doilea criteriu de departajare, în fața contracandidatelor. Poziția secundă va fi ocupată de câștigătoarea duelului dintre Garbine Muguruza și Venus Williams.

Meciul dintre Karolina Pliskova și Jelena Ostapenko se joacă joi, de la ora 11:00, urmat de duelul decisiv dintre Garbine Muguruza și Venus Williams, în jurul orei 14:30. Partidele vor putea fi urmărite în direct pe Digi Sport 2 și liveTEXT pe GSP.ro.

1. Karolina Pliskova 4-0
2. Garbine Muguruza 2-2
3. Venus Williams 2-3
4. Jelena Ostapenko 1-4

Citește aici calculele și scenariile pentru calificarea din grupa Simonei Halep!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
sorindrag
sorindrag  •  26 Octombrie 2017, 09:12

despre care semifinale este vorba?

para.para
para.para  •  26 Octombrie 2017, 01:23

"O singură necunoscută în grupa albă de la Turneul Campioanelor » Pe cine poate înfrunta Halep în semifinalele competiției" - mai necunoscut e raspunsul daca halepoaica voastra pupa semifinala.

merace
merace  •  26 Octombrie 2017, 01:01
Postat de merace pe 26 Octombrie 2017, 00:58

Simona are sanse mari sa se califice in semifinale. Speculatiile sunt la maxim, pentru rating, dar nimeni nu spune ca ea are cele mai mari sanse sa se califice din grupa ei, dupa Wozniacki. De ce oare?!

Oare de ce nu tine presa romaneasca cu Simona Halep? O fi de teama? O fi de cautat ratimg? Sau o fi din pura incapacitate de a crede intr-o campioana RO?!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează