TENIS    •   US OPEN

Ofertă COLOSALĂ pentru Naomi Osaka » Adidas vrea să-i propună un contract amețitor, în același an în care a refuzat să-i plătească Simonei Halep 2 milioane de euro

FOTO: Reuters

FOTO: Reuters

Marti, 11 Septembrie

Triumful lui Naomi Osaka (20 de ani, 7 WTA) de la US Open s-ar putea dovedi un adevărat boom financiar pentru jucătoarea niponă.Conform Tennis World USA, Adidas, sponsorul tehnic al japonezei, vrea să-i ofere un nou contract lui Osaka, iar suma pe care ar urma să o încaseze anual ar fi una impresionantă: 10 milioane de euro!

Totul în condițiile în care, la începutul lui 2018, Adidas a refuzat să prelungească înțelegerea liderului mondial Simona Halep, care cerea doar două milioane de euro. Adică de 5 ori mai puțin decât colosul german se pregăteșe să-i ofere lui Naomi Osaka.

"Naomi este din Japonia, dar are legături şi cu Haiti și SUA, așa că pachetul de imagine pe care îl poate oferi este imens. Este foarte sinceră și cu picioarele pe pământ, iar oamenii se simt atrași de aceste lucruri. Va avea o carieră de succes atât pe teren, cât și în afara lui", a spus Stuart Duguid, agentul jucătoarei, potrivit sursei citate. 

Vezi și:

Comentarii (25 ) Adaugă comentariu

Cuza Voda  •  12 Septembrie 2018, 20:21

adidas nu a confirmat stirea,in presa germana nu scrieasa ceva. NU cred ca o sa-i de dublu decat lui kerber, poate pe mai multi ani.

ceaiuri  •  12 Septembrie 2018, 17:29

aceste oferte se fac foarte atent si cred ca e o investitie..interesanta(simona cred ca a dat cam tot ce poate da..nu cred ca mai poate avansa pe cand nipona e tanara si se vede ca joaca altceva,acum depinde de ea cat de sus poate ajunge)

Ion Popescu  •  12 Septembrie 2018, 16:01

Postat de cpt.ahab pe 12 Septembrie 2018, 11:32

Strict pragmatic, decizia e firească. Nu se pot compara cele două piețe, cea asiatică și cea românească. Că au desconsiderat-o pe Halep, asta ține și de felul nostru dezbinat și slugarnic de a fi. Pentru ce să ai respect față de români, când vezi cum se întrec între ei, care mai de care să-l trădeze pe celălalt sau să-l sfâșie?! Dacă Halep era unguroaică, era tratată cu mult mai mult respect. Și de ai săi, și de străini.

Adevar grat-ai !

Vezi toate comentariile (25)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase